Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » SMSLån

Innehåll på sidan
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vad är ett SMSLån?

  Ett SMSLån kan vara ett snabbt och smidigt sätt att lösa kortsiktiga ekonomiska problem, det är en kortfristig kredit som har en högre ränta än vanliga lån. SMSLån kan du söka om online och godkänns oftast inom några minuter. Vanliga belopp som du kan låna med ett SMSLån är vanligtvis mindre än vad du kan låna med ett vanligt lån, och ligger vanligtvis mellan 500 och 10 000 kronor.

  Hur fungerar ett SMSLån?

  För att ta ett SMSLån behöver du bara fylla i en ansökan online, där du anger ditt personnummer, inkomst och andra relevanta uppgifter. När du har skickat in din ansökan gör långivaren en kreditupplysning och bedömning av din kreditvärdighet. Om du godkänns får du pengarna insatta på ditt konto inom några timmar.

  Vad ska tänka på innan man tar ett SMSLån?

  Innan du tar ett SMSLån är det viktigt att du noga överväger om du verkligen behöver det och om du har råd att betala tillbaka det i tid.

  Några saker att tänka på:

  • Räntan på ett SMSLån kan vara högre än vanliga lån, se till att du är medveten om vilken ränta du kommer att betala.
  • Låna bara det belopp som du verkligen behöver och se till att du kan betala det tillbaka inom den avtalade tiden.
  • Se till att du förstår villkoren för lånet, inklusive eventuella avgifter och straffavgifter om du inte betalar tillbaka lånet i tid.

   

  Hur väljer man en långivare för ett SMSLån?

  När du väljer en långivare för ett SMSLån är det viktigt du undersöker det noga, och väljer en ansvarsfull och pålitlig långivare.

  • Kontrollera att långivaren har en giltig licens för att bedriva kreditgivning.
  • Läs recensioner och betyg från andra kunder för att se hur andra har upplevt att låna pengar från långivaren.
  • Jämför räntor och avgifter från olika långivare för att hitta det bästa erbjudandet.

   

  SMSLån kan vara ett användbart verktyg för att lösa kortsiktiga ekonomiska problem, men det är viktigt att du förstår vad du går in i innan du tar ett. Se till att du bara lånar det belopp som du verkligen behöver, och att du kan betala tillbaka lånet i tid och att du väljer en ansvarsfull långivare.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De vanligaste frågorna vi har fått

  Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi har fått in. Om du inte hittar svar på det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

  Ett SMSLån är en kortfristig kredit med högre ränta än ett vanligt lån. SMSLån kan vanligtvis sökas och bli godkänt snabbare än vanliga lån, men har också kortare löptid och mindre lånebelopp.

  Vanligtvis kan du låna mellan 5 000 och 10 000 kronor med ett SMSLån. Vissa långivare kan erbjuda högre belopp, beroende på din kreditvärdighet och inkomst.

  Det tar oftast bara några timmar eller en dag för att få pengarna insatta på ditt konto efter att din ansökan har blivit godkänd. Men det kan ta längre tid beroende på vilken långivare du väljer och när du ansöker om lånet.

  Det är fullt möjligt att få ett SMSLån även om du har betalningsanmärkningar, men det kan vara svårare att hitta en långivare som accepterar din ansökan. Dessutom kan du räkna med högre räntor och avgifter på grund av din högre kreditrisk.

  Ja, du kan ansöka om flera SMSLån samtidigt men det kan påverka din kreditvärdighet negativt och göra det svårare att få lån i framtiden.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.