Låna 10 000 kr med låg ränta

Låna 10 000 kr med låg ränta

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du er her: Bankvertise » Låna 10000

Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Låna 10 000 kr med betalningsanmärkning

  Genom att använda dig av Bankvertise kostnadsfria jämförelsetjänst så ökar du dina chanser att få ett lån på 10 000 kr godkänt, även om du har betalningsanmärkningar. Tidigare så blev man automatiskt nekad om man hade betalningsanmärkningar, så ser inte marknaden ut längre.

  Nu gör banker och långivare individuella kreditbedömningar av din ekonomi för att se om den i övrigt är stabil och kan hantera ett lån samt lånets omkostnader. Bara för att långivare idag accepterar betalningsanmärkningar i högre grad än vad de gjort tidigare, garanterar inte det att du blir godkänd. Det är något som blir avgjort i din kreditbedömning.

  OBS: Du ska vara skuldfri hos Kronofogden sedan minimum 6 månader för att kunna låna 10 000 kr trots betalningsanmärkning.

  Tips til att Låna 10 000 kr med betalningsanmärkning

  TIPS: Kom ihåg att om du lånar 10 000 kr med betalningsanmärkning kommer du att få mycket sämre villkor och en mycket högre ränta, så om du kan vänta med att låna 10 000 kr tills din anmärkning har försvunnit kan du få bättre villkor. En betalningsanmärkning är synlig 3 år efter att den har blivit registrerad.

   

  Låna 10 000 kr utan UC

  Har du redan tagit många kreditupplysningar och vill undvika att försämra din UC-score är det förståeligt att du vill undgå fler kreditupplysningar i UC. Det är ingen långivare som kan låna ut pengar utan att ha tagit en kreditupplysning, därför ska du komma ihåg att även om inte det blir taget en kreditupplysning hos UC kommer det att ske via en annan kreditaktör som exempelvis Bisnode eller Creditsafe.

   

  Vill du öka dina chanser att låna 10 000 kr till låg ränta kan du tänka över följande:

  • Jämför många långivare samtidigt.
   Alla långivare som finns på marknaden har olika villkor och krav när det gäller lån, därför kan vi inte heller svara på vilken bank som är bäst. Det är helt upp till vad du har för krav när det gäller villkor för ditt lån. Därför kan du via Bankvertise jämföra lån hos över 39 banker samtidigt, med bara 1 kreditupplysning.

   Undvik att ta för många kreditupplysningar.

  • Letar du efter att låna 10 000 kr med snabb utbetalning och låg ränta? Då kan du öka dina chanser till det om du inte har för många UC-förfrågningar. Försök att inte ha fler än 10 och ingen inom de senaste 30 dagarna när du jämför.

  Välj att ha en medsökande med i din ansökan.

  • När du inte står ensam som låntagare och har en medsökande så ökar det bankernas trygghet att låna ut pengar till dig, ni har tillsammans en större betalningsförmåga än om du står ensam på lånet. Därför är många banker villiga att erbjuda en lägre ränta om du har en medsökande, än om du står ensam i din ansökan.

  Var noga med dina uppgifter.

  • Se till att fylla i formuläret så korrekt som du kan, om det är lön före skatt som efterfrågas eller hur mycket pengar du har att leva för varje månad kommer att ha en stor betydelse för vilken ränta du får när du jämför lån. Därför är det viktigt om du letar efter att låna 10 000 kr till låg ränta att du är noga när du fyller i din ansökan.

   

  Låna 10 000 kr med privatlån eller snabblån?

  Det är väldigt olika vilken typ av lån som passar den enskilda individen bäst, det är helt beroende på dina ekonomiska förutsättningar eller vad du ska använda pengarna till. Är det en resa som ska betalas nu för att kunna bokas? Och du vet att du får pengar så du kan betala tillbaka lånet inom 30 dagar? Då kanske ett snabblån är en bra väg för dig att gå, men du ska komma ihåg att även om många snabblån lockar med räntefritt så om du inte återbetalar hela beloppet inom 30 dagar så kommer dina räntor att bli skyhöga och du kan betala det dubbla tillbaka än vad du lånat.

  Snabblån har en högre beviljningsgrad, men en mycket högre ränta än privatlån. Därför samarbetar vi inte med banker som erbjuder snabblån hos Bankvertise, du kan bara jämföra privatlån hos oss.

   

  Du undrar kanske varför? Det är helt enkelt som så att det är bättre villkor och lägre ränta att låna 10 000 kr via ett privatlån än ett snabblån. Det är lätt att hamna i en ond skuldspiral med korta och dyra lån, vilket vi vill motverka.

   

  Med det sagt så är det inte alltid en dålig idé att välja ett snabblån, men då ska du vara extremt säker på att du har ekonomi till att betala lånet snabbt. Annars finns där en risk att du tar ett nytt lån för att kunna betala av det förgående, och det är en skuldfälla ingen vill hamna i och kan ta många år att komma ut ur.

   

  Kan jag låna 10 000 kr på helgen?

  Fler och fler långivare erbjuder möjligheten att låna 10 000 kr även på helgen, vilket gör att du inte behöver vänta särskilt länge för att få pengarna när du behöver dem.

  För att kunna få pengarna på helgen behöver du oftast ansöka under långivarens öppettider vilket kan vara begränsat på helgerna, och det är få aktörer som utbetalar utanför sina öppettider.

  Om du skulle ansöka hos en bank som inte erbjuder utbetalning på helger, så kommer du att få dina pengar nästa bankdag efter din ansökan blivit godkänd.

  Viktigt att tänka på när du ska låna 10 000 kr

  • Låna inte mer än vad du behöver!
   Även om 10 000 kr är en relativt låg summa om man tänker på de större beloppen man kan låna, så är det alltid bättre att spara ihop pengarna på egen hand. Då sparar du oftast in en del pengar genom att du inte behöver betala räntor och avgifter på ett lån som du kunde ha undgått.
  • Prioritera dina avbetalningar
   Undvik dyra omkostnader genom att betala dina avbetalningar i tid, har du möjlighet för att betala av din skuld i förtid kan du slippa onödiga räntekostnader. Låna därför aldrig pengar om du inte är säker på att du kan betala tillbaka det.

   

  • Ha marginaler för oförutsedda utgifter
   Var säker på att du har tillräckliga marginaler i din budget för att kunna hantera oförutsedda utgifter utan att det påverkar din förmåga att betala av på ditt lån. Får du svårt att betala ditt lån riskerar du att bli skuldsatt.

   

  • Att låna 10 000 kr kan rädda din ekonomi
   Vi har alla varit där, att man står med en oförutsedd utgift och måste betala sin dyra tandläkare eller fixa motorn i sin bil. Det har räddat många från att stressa över att få sin ekonomi att gå ihop genom att låna 10 000 kr, det är inget fel med att behöva låna 10 000 kr snabbt. Du ska bara vara säker på att betala av lånet i tid för att undgå bli skuldsatt.

   

  Låna 10 000 kr snabbt – steg för steg

  Hitta rätt lån för dig och din situation

  Genom att jämföra lån via Bankvertise är det lätt att hitta det bästa lånet för dig och din situation när du är i behov av att låna 10 000 kr snabbt. Du kan läsa mer här om varför det är viktigt att jämföra lån.

   

  Ansök

  Efter att Bankvertise har presenterat dig för de olika erbjudande som våra samarbetspartners kan erbjuda dig så är det upp till dig att ansöka om det som passar dig bäst hos den långivaren som passar dig bäst.

   

  Acceptera låneavtalet

  Om du ansöker online får du oftast svar direkt på skärmen om du blir beviljad lån eller ej. Du får oftast ditt slutgiltiga låneerbjudande efter att långivaren har gjort en kreditupplysning på dig och du kan då bekräfta det direkt via BankID.

   

  Pengarna blir utbetalade till ditt konto

  Hela processen tar bara några minuter, och du har pengarna inom 1-3 dagar. Har du samma bank som långivaren, får du oftast pengarna direkt in på ditt konto.

  Jämför lån på 10 000 kr kostnadsfritt

   

  Vilka är kraven för att låna 10 000 kr?

  Det skiljer sig beroende på långivare, och innan du väljer ett erbjudande bör du säkerställa att du uppfyller den valda aktörens krav för att undgå en onödig kreditupplysning.

   

  Vanliga krav för att låna 10 000 kr:

  • Du ska vara minst 18 år gammal (hos vissa ska du vara över 21 år för att kunna låna)
  • Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Du ska inte ha en aktiv skuld hos Kronofogden
  • Det är en fördel om du vill få dina pengar snabbt om du har ett Mobilt BankID

   

  En enkel process

  När du skickar in din ansökan via oss så skickas det ut till flera olika långivare. Sen får du de bästa låneerbjudandena som de kan ge dig. Efter det är det upp till dig att bestämma var du vill bli kund.

  Vi hjälper dig att nå ut till fler långivare, men du har kontroller och fattar alla beslut.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De mest ställda frågorna

  Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi har fått in. Om du hittar svaret på det du letar efter kan du välkommen att kontakta.

  Det är väldigt säkert att låna pengar online, så länge som du lånar ansvarsfullt och inte lånar till mer än vad du har råd med.

  När ditt lån har blivit beviljat brukar du oftast ha pengarna på ditt konto inom 1-2 bankdagar, i vissa tillfällen kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag.

  Det varierar vad det kostar hos de olika långivare, därför är det viktigt att du jämför de olika långivare när du ska låna. För att kunna få en rättvis bild av vad det kostar dig att låna 10 000 kr.

  Ja, ett privatlån utan säkerhet innebär att du inte behöver redovisa vad du ska använda pengarna till. Det spelar ingen roll om det är till ett nytt kök, ny bil eller om du ska använda det till en insats i en lägenhet.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Låna 10 000 SEK med Bankvertise

  Låna 10 000 SEK med Bankvertise för att uppfylla dina finansiella mål. Vi erbjuder enkel och säker lösning för att låna pengar och hjälper dig att jämföra olika långivare och deras lånevillkor. Oavsett om du behöver pengarna för att köpa en bil, renovera ditt hem eller starta ett företag, så kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov. Bankvertise har ett brett utbud av långivare som erbjuder lån på upp till 200 000 SEK med konkurrenskraftiga räntor och villkor. Sök efter det bästa lånet för dig och låna 200 000 SEK med Bankvertise idag.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  På Bankvertise kan vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån, på 600 000 SEK och både ränta och avgifter ligger på en rimlig nivå.

  Låna 500 000 kr

  Vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån på 500 000 SEK, där både ränta och avgifter ligger på en vettig nivå.

  Låna 400 000 kr

  Du kan redan nu börja att hämta in erbjudande, och se hur billigt du kan låna 400 000 SEK.

  Låna 300 000 kr

  Innan du lånar 300 000 SEK så är där en del praktiska saker du måste ha under kontroll.

  Låna 200 000 kr

  Låna 200 000 SEK idag om du behöver pengar för att finansiera ett stort och påkostat bröllop, ny bil, en resa eller renovering.

  Låna 100 000 kr

  Många av de största och populära långivare och banker erbjuder lån på 100 000 SEK.

  Låna 75 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 75 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 50 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 50 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.

  Låna 25 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 25 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 10 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 10 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.