Fritidslån

Jämför Fritidslån med Bankvertise - upp till 600 000 kr

Behöver du finansiera ett nytt tak, en bil eller renovering? Ansök direkt hos Bankvertise och låna upp till 600 000 kr – helt kostnadsfritt och utan bindning.

Vi jämför över 39 olika banker och långivare, så att du kan välja det lån som passar dig bäst. Fyll i formuläret redan idag!

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Fritidslån

Innehåll på sidan
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fritidslån - Finansiera Dina Drömmar

  Vad Är Ett Fritidslån?

  Ett fritidslån är din biljett till att förverkliga fritidsprojekt utan väntan. Oavsett om det handlar om att skaffa en ny båt, renovera din sommarstuga eller planera en äventyrlig resa, kan ett fritidslån vara din bästa vän.

  Fördelarna Med Våra Fritidslån:

  1. Snabb Finansiering För Dina Fritidsprojekt

  Du vill inte vänta, och det behöver du inte heller. Ett fritidslån ger dig pengarna du behöver direkt, så du kan påbörja ditt nästa äventyr utan dröjsmål.

  1. Flexibla Lånevillkor För Din Komfort

  Vi förstår att alla har unika behov. Därför skräddarsyr vi våra lån för att passa just dig. Dina ekonomiska förutsättningar är viktiga, och våra flexibla villkor är utformade med det i åtanke.

  1. Konkurrenskraftiga Räntor Och Förmånliga Villkor

  Vi jobbar hårt för att ge dig de bästa villkoren. Genom samarbete med våra partners och smarta metoder kan vi erbjuda dig fördelaktiga räntor som sparar pengar på sikt.

  Förväntningar Vid Fordonsköp och Lån

  Vid köp av fordon finns en mängd faktorer att överväga – ålder, skick, körsträcka, eventuella fel och prissättning. Och naturligtvis, hur köpet finansieras.

  Bankvertise - Ditt Fritidslån Utan Säkerhet

  Bankvertise erbjuder fritidslån utan säkerhet, vilket i praktiken är ett privatlån. Våra lån är flexibla när det kommer till struktur och återbetalningstid, och vi ställer inga krav på kontantinsats.

  Det maximala lånebeloppet är 600 000 kronor. Ränta och lånetak bestäms individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar.

  Fritidslån via Bankvertise Inkluderar:

  • Båtlån
  • Reselån
  • Husvagnslån
  • Husbilslån
  • ATV-lån (fyrhjuling)
  • Snöskoterlån
  • Mopedlån
  • MC-lån
  • Solcellslån
  • Renoveringslån

  Två Lånealternativ för Fritid och Fordon

  Vid lånebehov finns två alternativ att överväga – lån med fordonet som säkerhet eller fritidslån utan säkerhet. Båda alternativen har sina fördelar och nackdelar.

  Bästa Valet För Ditt Fordonslån

  Det beror på situationen! Ett lån utan säkerhet ger större flexibilitet medan ett fritidslån med säkerhet kan vara mer kostnadseffektivt. Ibland kräver köpet även en kontantinsats. Fördelar som garanti och gratis försäkring ingår oftast inte i lånet, utan är en del av säljarens erbjudande.

  Avgörande Skillnader Mellan De Två Lånealternativen

  Fritidslån för Köp Hos Auktoriserad Återförsäljare

  Vid köp från en auktoriserad återförsäljare erbjuds vanligtvis lån med fordonet som säkerhet. Fördelen är ofta lägre ränta.

  Nackdelen är att lånet är kopplat till fordonet, och om du säljer innan lånet är återbetalt måste du betala återstående summa direkt. Eftersom fordon oftast tappar i värde snabbt kan din skuld överstiga försäljningspriset.

  Ytterligare nackdel är att du normalt kan låna upp till 80 % av fordonets värde, resten kräver en kontantinsats. Många handlare accepterar dock ditt gamla fordon som delbetalning.

  Objekt som Säkerhet Utan Krav från Handlare

  Du kan även ta ett fritidslån utan säkerhet för köp från handlare. Det ger trygghet jämfört med köp från privatperson.

  Pengar utbetalas inom några dagar efter ansökan, och sedan kan du göra köpet hos återförsäljaren.

  Fritidslån för Köp Från Privatperson

  Vid köp från privatperson passar ett fritidslån utan säkerhet. Du lånar hela summan utan krav på kontantinsats. I motsats till lån med säkerhet är fordonet inte kopplat till lånet. Du kan sälja objektet när du vill utan direkt återbetalning.

  När Fås Pengarna?

  Fritidslån utan säkerhet är generellt smidigast. Pengar betalas ut dagen efter beviljande, vilket passar bra för snabba köp.

  Optimal Ränta För Ditt Fritidslån?

  Räntorna är oftast högre för lån utan säkerhet, men det är inte en fast regel. Jämför erbjudanden från flera långivare för att få bästa möjliga ränta.

  Villkor för Fritidslån via Bankvertise:

  För att ansöka om fritidslån via Bankvertise måste du:

  • Vara minst 18 år
  • Ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år
  • Ha varit skuldfri hos kronofogden i minst sex månader

  Alternativ om du inte uppfyller kraven:

  Om du har otillräcklig inkomst, skulder eller tidigare ekonomiska problem, kan du få ett fritidslån via Bankvertise med en medlåntagare. Deras ekonomi påverkar lånet, och de delar på ansvaret för återbetalning.

  Först, överväg att samla dina lån för att frigöra kapital för ditt fritidsköp. Samlingslån minskar ränta och månadskostnad. Du kan enkelt inkludera samlingslånen i din fritidslåneansökan.

  Sammanfattning:

  • Ett fritidslån utan säkerhet ger flexibilitet och eliminerar 20 % kontantinsats.
  • Ett fritidslån med säkerhet erbjuder oftast bättre ränta.
  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De vanligaste frågorna vi har fått

  Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi har fått in. Om du inte hittar svar på det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

  Vi erbjuder lånebelopp inom ett brett spektrum för fritidslån. Det lägsta och högsta lånebeloppet kan variera beroende på dina ekonomiska förutsättningar och lånealternativ. Kontakta oss för att få mer information om specifika lånebelopp.

  Löptiden för ett fritidslån kan variera och anpassas efter dina behov och preferenser. Vi erbjuder flexibla löptider som gör det möjligt för dig att välja en återbetalningsplan som passar din ekonomiska situation.

  För att ansöka om ett fritidslån hos Bankvertise måste du vanligtvis uppfylla följande grundläggande krav:
  - Du måste vara minst 18 år gammal
  - Du bör ha en stabil inkomst
  - Du måste vara svensk medborgare eller ha permanent uppehållstillstånd i Sverige
  - Du bör inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

  Det är viktigt att komma ihåg att dessa krav kan variera beroende på specifika lånealternativ och vår bedömning av din ansökan.

  Din kreditvärdighet spelar en viktig roll vid kreditbedömningen av din ansökan om ett fritidslån. En god kreditvärdighet kan öka dina chanser att få lånet beviljat och kan även påverka räntan och lånevillkoren. Om du har en mindre gynnsam kreditvärdighet kan vi fortfarande erbjuda alternativa lösningar.

  Ja, det är möjligt att göra extra betalningar eller lösa lånet i förtid. Vi uppmuntrar till att betala av lånet så snabbt som möjligt för att minska dina totala kostnader. Vi tillhandahåller detaljerad information om återbetalningsmöjligheter och eventuella avgifter som kan vara bra att ha vid förtid återbetalning.

  Ja, du kan använda fritidslånet till olika fritidsändamål som du önskar. Det kan inkludera köp av fordon, renoveringar, resor eller andra projekt som förbättrar din fritid. Vi ger dig frihet att använda lånet för att förverkliga dina drömmar.

  Vi strävar efter att ge dig snabbt besked på din ansökan. Normalt sett tar det några bankdagar att granska din ansökan och fatta ett beslut. Under denna tid kommer vi att kontakta dig om vi behöver ytterligare dokumentation eller information. Vi värdesätter effektivitet och snabb service för att ge dig en smidig ansökningsprocess.

   

  Den vanligaste återbetalningsplanen för fritidslån är en månatlig avbetalning. Du kommer att betala en fast summa varje månad under hela löptiden för lånet. Detta gör det enklare för dig att planera din budget och se till att du gör regelbundna betalningar för att betala tillbaka lånet i tid.

  Ja, det är möjligt att ansöka om ett fritidslån tillsammans med en medsökande. Det kan vara fördelaktigt att ha en medsökande om ni båda uppfyller lånevillkoren och har en starkare ekonomisk ställning tillsammans. Det kan också öka era chanser att få lånet beviljat och ge bättre villkor.

  Vid ansökan om ett fritidslån kan vi be dig att lämna in följande:

  • Legitimation: En kopia av din giltiga legitimation för att verifiera din identitet.
  • Inkomstbevis: Dokumentation som visar din inkomst, exempelvis lönespecifikationer eller deklarationer.
  • Bankutdrag: Bankutdrag för att verifiera ditt bankkonto och transaktionshistorik.
  • Eventuella fritidsrelaterade dokument: Beroende på syftet med ditt fritidslån kan vi be dig att lämna in dokument som styrker ditt ändamål.

  Det är viktigt att ha dessa dokument tillgängliga för att underlätta ansökningsprocessen och för att säkerställa att din ansökan kan behandlas smidigt.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.