Låna upp till 50 000 kr

Låna upp till 50 000 kr

Funderar du på att låna 50 000kr? Vill du låna 50 000 kronor billigt? Undrar du om du kan låna 50 000 kr trots du har betalningsanmärkningar och inte har en fast inkomst? Har din bil gått sönder? Måste du betala din semester? Är det dags att bygga ut hemma?

Det kan finnas många anledningar till att du behöver låna 50 000 kronor, och Bankvertise bryr sig inte vad du ska använda pengarna till.

Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 50 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.

Vi på Bankvertise har hjälpt tusentals kunder landet runt att låna 50 000 kr utan UC, och vi hjälper gärna dig också. För att underlätta processen att låna 50 000 kr snabbt, utan UC har vi skrivit ner lite goda råd åt dig – men skulle du inte hitta svaret på det du söker, står vi alltid redo att hjälpa dig.

När du skickar in din låneansökan via Bankvertise går vi igenom över 39 banker och långivare för att sedan presentera de låneerbjudande som matchar dina krav. Vill du samtidigt betala gamla lån och krediter? Det hjälper vi också dig med!

Att använda sig av Bankvertise jämförelsetjänst är både enkel, smidig och kostnadsfritt. Du binder inte dig heller till något.

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du er her: Bankvertise » Låna 50000

Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Låna 50 000 kronor snabbt

  Fyll i Bankvertise enkla ansökan med lånebeloppet 50 000 kronor och välj önskad återbetalningstid

  Du får upp till 39 erbjudande från banker och långivare

  Välj det låneerbjudandet med bäst villkor och ränta för din situation

  Signera ditt lån med Bank-ID

  Ditt lån på 50 000 kronor* utbetalas till ditt bankkonto

  Det är inte svårare än så att låna 50 000 kronor, Bankvertise är helt kostnadsfritt och för ett lån på 50 000 kronor krävs det ingen säkerhet för lånet.

  *Hur mycket du kan låna baseras på din kreditvärdighet, inkomst, lån och skulder. Bankvertise kan även hjälpa dig att samla övriga lån med ditt nya lån på 50 000 kronor så att du sparar pengar.

  Tips för att låna 50 000 kr till en låg ränta

  Du är inte ensam om att vara ute efter att låna 50 000 kr med låg ränta, och även om det finns faktorer du inte kan påverka just nu så har vi listat de som du faktiskt kan påverka:

  Jämför låga räntor på 50 000 lån via Bankvertise, koostnadsfritt och du sätter själv villkoren

  Fokusera på rätt ränta – utöver nominell ränta kan det finnas andra avgifter så som uppläggningsavgift och aviavgift. Väljer du att se på den effektiva räntan är alla kostnader inkluderade och du får en bättre helhetsbild på vad den totala kostnaden för ditt lån blir i slutändan.

  Har du en medsökande med i din ansökan så kommer det kraftigt att öka dina chanser att få låg ränta.

   

  Hur lånar jag 50 000 kr utan UC?

  Det finns många anledningar till att många inte vill att en kreditupplysning görs hos UC (UpplysningsCentralen), primärt brukar det vara för att när en kreditupplysning registreras i ditt namn hos UC påverkar det din kreditvärdighet negativt. Desto fler kreditupplysningar som du har, desto sämre villkor får du när du väl ska låna pengar.

  Många av Bankvertise samarbetspartners använder sig av andra tjänster när de ska göra en kreditupplysning inför ett eventuellt lån (Bisnode, Creditsafe etc) och det påverkar inte din kreditvärdighet som UC gör.

   

  Kan jag låna 50 000 kr utan kreditupplysning?

  Nej, det är enligt svensk lag inte möjligt att låna 50 000 kronor utan kreditupplysning. Men du kan ansöka om ett lån hos en långivare som inte använder sig av UC (UpplysningsCentralen) om du inte vill påverka din kreditvärdighet.

  Bisnode och Creditsafe är precis som UC kreditupplysningsföretag som många banker och långivare samarbetar med, i stället för UC – även om UC helt klart är den tjänst som är större och som många använder. Men många som har en lägre kreditvärdighet föredrar att inte deras kreditupplysningar körs genom UC, helt enkelt för att det påverkar deras kreditvärdighet negativt. Gör långivare kreditupplysning via annat företag påverkar inte det din kreditvärdighet.

  Så man kan säga att det är möjligt att låna 50 000 kr utan UC, men det är inte möjligt att låna 50 000 kronor utan en kreditupplysning.

   

  Kan jag låna 50 000 kr med betalningsanmärkning?

  Vi kan inte garantera att du får ett beviljat lån på 50 000 kr om du har registrerade betalningsanmärkningar, det är ingen hemlighet att betalningsanmärkningar påverkar din trovärdighet som kund negativt.

  Någon gång under tidens gång har du inte haft möjlighet, eller missat att betala räkningar trots att flera försök att komma i kontakt med dig via olika inkasso har misslyckats. Det kan hända den bästa, att man är i en ekonomisk svår situation och inte har möjlighet att betala sina räkningar, eller att man helt enkelt missar räkningen.

  Har du en aktiv skuld, rekommenderar vi dig att betala den innan du väljer att låna mer pengar. Det kan också vara väldigt svårt att låna om du har obetalade skulder, och villkoren brukar inte vara de bästa.

  Du har alltid möjlighet att ansöka om ett lån på 50 000 kr hos Bankvertise, och eftersom du inte binder dig till något samt att det är kostnadsfritt så kan det vara en bra idé att se vad du får för slags erbjudande om du nu är i behov av ett lån.

   

  Kan jag låna 50 000 kr med skuld hos Kronfogden?

  Det är extremt svårt att hitta en bank eller långivare som erbjuder lån om du har en skuld hos Kronofogden, vi på Bankvertise samarbetar endast med banker som har krav att du ska ha varit skuldfri från Kronofogden i minimum 6 månader för att kunna ansöka.

  Även om du mot alla odds skulle hitta en bank som är villig att låna ut trots du har skulder hos Kronofogden så kan du räkna med att dina villkor kommer att vara väldigt dåliga och en otroligt hög ränta. Det kan leda till du blir mer skuldsatt än vad du redan var, så du ska verkligen tänka igenom det.

   

  Fördelar med att låna 50 000 kronor

  👍 Du kan använda ditt lån på 50 000 kr till vad du vill

  👍 Direktutbetalning hos flera aktörer (även på helgen hos vissa)

  👍 Du kan låna 50 000 kr (oftast) trots betalningsanmärkningar

  👍 Du behöver inte blanda in storbankerna för att kunna låna

  👍 Du kan samla mindre lån till ett större med lägre ränta, och spara pengar

   

  Nackdelar med att låna 50 000 kronor

  👎 Vissa långivare kräver uppläggningsavgift

  👎 Dyra påminnelseavgifter om du missar en betalning

  👎 Oftast har ett lån på 50 000 kr kort återbetalning

  👎 Går dina pengar till onödig konsumtion ökar din skuldsättning

   

  Vad är kraven för att låna 50 000 kr?

  Du ska vara minst 18 år gammal, hos vissa långivare ska du vara minst 21 år gammal

  Du ska vara folkbokförd i Sverige

  Du ska ha en deklarerad inkomst

  Du får inte ha ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

  Du ska ha ett svenskt BankID

  Du ska ha ett svenskt bankkonto hos en svensk bank

   

   

   

  En enkel process

  När du skickar in din ansökan via oss så skickas det ut till flera olika långivare. Sen får du de bästa låneerbjudandena som de kan ge dig. Efter det är det upp till dig att bestämma var du vill bli kund.

  Vi hjälper dig att nå ut till fler långivare, men du har kontroller och fattar alla beslut.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De mest ställda frågorna

  Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi har fått in. Om du hittar svaret på det du letar efter kan du välkommen att kontakta.

  Enligt svensk lag måste det alltid tas en kreditupplysning när du ansöker om ett lån. Om inte din kreditupplysning är från UC är den från en annan aktör.

  Vissa långivare ser till din årsinkomst i stället för din månadsinkomst, det gör att du kanske kan låna 50 000 kr utan att ha en fast inkomst.

  Din ränta kommer att bli individuellt baserad utifrån den kreditupplysning som görs när du ansöker om ett lån, därför är det svårt för oss att svara på vad du kommer att få betala i ränta.

  Det finns väldigt få aktörer på marknaden som erbjuder lån utan ränta, och är det räntefritt så är det oftast en väldigt kort period som sedan blir väldigt hög och dyr ränta. Du kan alltid se dina villkor tydligt när du ansöker om ett lån.

  Standard är att ditt lån på 50 000 kr blir utbetalat inom 1-3 arbetsdagar, men det går oftast väldigt mycket snabbare och i vissa tillfällen kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag.

  Det är svårt att låna 50 000 kronor om du har en betalningsanmärkning, när du jämför lån på Bankvertise kan du hitta långivare som är beredda att låna ut 50 000 kronor trots du har en betalningsanmärkning. Det som spelar in här är om det är en gammal och avbetalad skuld, och din ekonomi i övrigt ser bra ut.

  Ja, det är inga problem att ta ett så kallat ”samlingslån” för 50 000 SEK. Oftast när man har gamla lån och krediter betalar man en väldigt hög ränta på de lånen, så att samla sina lån är i många tillfällen en väldigt bra idé då du kan spara tusentals kronor varje månad bara genom att betala mindre ränta.

  Har du inte sparat ihop tillräckligt till kontantinsatsen som krävs när du ska köpa en bostad eller köpa lägenhet kan du ansöka om ett privatlån på 50 000 kronor via Bankvertise.

  Ja, du kan använda ditt lån på 50 000 kronor för att köpa en bil. Ibland när man ska köpa en bil privat kan man inte leasa den, därför går det helt utmärkt att låna pengar till att köpa en bil via Bankvertise.

  Nej, Bankvertise lånar inte ut några pengar. Bankvertise är en kostnadsfri jämförelsetjänst, som underlättar processen att låna 50 000 kronor. Bankvertise tar din ansökan och förmedlar ut den till 39 olika banker och aktörer på marknaden, för att sedan presentera de erbjudande du får så att du på egen hand kan välja det som passar dig bäst.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Låna 50 000 SEK med Bankvertise

  Låna 50 000 SEK med Bankvertise för att uppfylla dina finansiella mål. Vi erbjuder enkel och säker lösning för att låna pengar och hjälper dig att jämföra olika långivare och deras lånevillkor. Oavsett om du behöver pengarna för att köpa en bil, renovera ditt hem eller starta ett företag, så kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov. Bankvertise har ett brett utbud av långivare som erbjuder lån på upp till 200 000 SEK med konkurrenskraftiga räntor och villkor. Sök efter det bästa lånet för dig och låna 200 000 SEK med Bankvertise idag.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  På Bankvertise kan vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån, på 600 000 SEK och både ränta och avgifter ligger på en rimlig nivå.

  Låna 500 000 kr

  Vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån på 500 000 SEK, där både ränta och avgifter ligger på en vettig nivå.

  Låna 400 000 kr

  Du kan redan nu börja att hämta in erbjudande, och se hur billigt du kan låna 400 000 SEK.

  Låna 300 000 kr

  Innan du lånar 300 000 SEK så är där en del praktiska saker du måste ha under kontroll.

  Låna 200 000 kr

  Låna 200 000 SEK idag om du behöver pengar för att finansiera ett stort och påkostat bröllop, ny bil, en resa eller renovering.

  Låna 100 000 kr

  Många av de största och populära långivare och banker erbjuder lån på 100 000 SEK.

  Låna 75 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 75 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 50 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 50 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.