Låna upp till 50 000 kr

Jämför privatlån med Bankvertise - upp till 600 000 kr

Behöver du finansiera ett nytt tak, en bil eller renovering? Ansök direkt hos Bankvertise och låna upp till 600 000 kr – helt kostnadsfritt och utan bindning.

Vi jämför över 39 olika banker och långivare, så att du kan välja det lån som passar dig bäst. Fyll i formuläret redan idag!

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Låna 50 000 kr

Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Låna 50 000 kr snabbt och smidigt

  Välkommen till Bankvertise!

  Här kan du enkelt ansöka om ett lån på 50 000 kr och välja önskad återbetalningstid.

  Steg för steg:

  1. Fyll i vår enkla ansökan med önskat lånebelopp: upp till 600 000 kr.
  2. Vänta på att upp till 39 erbjudanden från olika banker och långivare ramlar in.
  3. Jämför noga de olika låneerbjudandena och välj det med bäst villkor och ränta för din unika situation.
  4. Signera ditt lån med hjälp av ditt Bank-ID.
  5. Ditt lån på 50 000 kr betalas ut till ditt bankkonto.

  Det är inte svårare än så att låna 50 000 kr via Bankvertise. Vi erbjuder en kostnadsfri tjänst, och lånet kräver ingen säkerhet.

  Det belopp du kan låna beror på din kreditvärdighet, inkomst, befintliga lån och skulder. Om du önskar kan Bankvertise också hjälpa dig att samla dina övriga lån med det nya lånet på 50 000 kr, vilket kan innebära besparingar.

  Tips för att låna 50 000 kr till förmånlig ränta

  Många letar efter ett lån på 50 000 kr med en låg ränta. Även om vissa faktorer inte kan påverkas direkt finns det andra som du faktiskt kan påverka:

  • Jämför räntor: Genom att använda Bankvertise kan du enkelt jämföra låneräntor från olika aktörer. Du sätter själv dina villkor.
  • Rättvisa räntor: Förutom den nominella räntan kan det finnas andra avgifter, som uppläggnings- och aviavgifter. Den effektiva räntan inkluderar alla kostnader och ger en bättre överblick av det totala lånebeloppet.
  • Medsökande: Att ha en medsökande med i ansökan ökar dina chanser att få en låg ränta.

  Hur lånar jag 50 000 kr utan UC?

  Vi förstår att vissa vill undvika kreditupplysningar hos UC (UpplysningsCentralen) på grund av deras påverkan på kreditvärdigheten. Hos Bankvertise samarbetar vi med partners som använder andra tjänster för kreditupplysning, såsom Bisnode eller Creditsafe. Denna typ av kreditupplysning påverkar inte din kreditvärdighet på samma sätt som UC gör.

  Kan jag låna 50 000 kr utan kreditupplysning?

  Enligt svensk lag är det inte möjligt att låna 50 000 kr utan kreditupplysning. Däremot kan du ansöka om ett lån hos en långivare som inte använder UC. Bisnode och Creditsafe är exempel på alternativa kreditupplysningsföretag som vissa banker och långivare samarbetar med.

  Kan jag låna 50 000 kr med betalningsanmärkning?

  Möjligheten att få ett godkänt lån på 50 000 kr med betalningsanmärkningar är inte garanterad. Betalningsanmärkningar påverkar din trovärdighet som kund negativt. Vi rekommenderar att du betalar av dina skulder innan du ansöker om ett nytt lån.

  Kan jag låna 50 000 kr med skuld hos Kronofogden?

  Bankvertise samarbetar enbart med långivare som kräver att du varit skuldfri från Kronofogden i minst 6 månader för att kunna ansöka om ett lån på 50 000 kr. Det är viktigt att tänka noggrant genom beslutet att ta ett lån om du har skulder hos Kronofogden.

  Fördelar och nackdelar med att låna 50 000 kr

  Fördelar:

  • Du bestämmer ändamålet för ditt lån.
  • Snabb utbetalning från flera aktörer, ibland även under helger.
  • Möjlighet att låna 50 000 kr trots betalningsanmärkningar.
  • Du behöver inte nödvändigtvis vända dig till stora banker för att låna.
  • Möjlighet att konsolidera mindre lån och spara pengar.

  Nackdelar:

  • Vissa långivare tar ut uppläggningsavgifter.
  • Risk för dyra påminnelseavgifter vid försenad betalning.
  • Lån på 50 000 kr har ofta kort återbetalningstid.
  • Okontrollerad konsumtion kan öka din skuldsättning.

  Krav för att låna 50 000 kr

  • Ålderskrav: Minst 18 år, ibland minst 21 år.
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
  • Du bör ha en deklarerad inkomst.
  • Du får inte ha aktivt skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Svenskt BankID och svenskt bankkonto krävs.
  En enkel process

  När du skickar in din ansökan via oss så skickas det ut till flera olika långivare. Sen får du de bästa låneerbjudandena som de kan ge dig. Efter det är det upp till dig att bestämma var du vill bli kund.

  Vi hjälper dig att nå ut till fler långivare, men du har kontroller och fattar alla beslut.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De mest ställda frågorna

  Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi har fått in. Om du hittar svaret på det du letar efter kan du välkommen att kontakta.

  Enligt svensk lag måste det alltid tas en kreditupplysning när du ansöker om ett lån. Om inte din kreditupplysning är från UC är den från en annan aktör.

  Vissa långivare ser till din årsinkomst i stället för din månadsinkomst, det gör att du kanske kan låna 50 000 kr utan att ha en fast inkomst.

  Din ränta kommer att bli individuellt baserad utifrån den kreditupplysning som görs när du ansöker om ett lån, därför är det svårt för oss att svara på vad du kommer att få betala i ränta.

  Det finns väldigt få aktörer på marknaden som erbjuder lån utan ränta, och är det räntefritt så är det oftast en väldigt kort period som sedan blir väldigt hög och dyr ränta. Du kan alltid se dina villkor tydligt när du ansöker om ett lån.

  Standard är att ditt lån på 50 000 kr blir utbetalat inom 1-3 arbetsdagar, men det går oftast väldigt mycket snabbare och i vissa tillfällen kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag.

  Det är svårt att låna 50 000 kronor om du har en betalningsanmärkning, när du jämför lån på Bankvertise kan du hitta långivare som är beredda att låna ut 50 000 kronor trots du har en betalningsanmärkning. Det som spelar in här är om det är en gammal och avbetalad skuld, och din ekonomi i övrigt ser bra ut.

  Ja, det är inga problem att ta ett så kallat ”samlingslån” för 50 000 kr. Oftast när man har gamla lån och krediter betalar man en väldigt hög ränta på de lånen, så att samla sina lån är i många tillfällen en väldigt bra idé då du kan spara tusentals kronor varje månad bara genom att betala mindre ränta.

  Har du inte sparat ihop tillräckligt till kontantinsatsen som krävs när du ska köpa en bostad eller köpa lägenhet kan du ansöka om ett privatlån på 50 000 kronor via Bankvertise.

  Ja, du kan använda ditt lån på 50 000 kronor för att köpa en bil. Ibland när man ska köpa en bil privat kan man inte leasa den, därför går det helt utmärkt att låna pengar till att köpa en bil via Bankvertise.

  Nej, Bankvertise lånar inte ut några pengar. Bankvertise är en kostnadsfri jämförelsetjänst, som underlättar processen att låna 50 000 kronor. Bankvertise tar din ansökan och förmedlar ut den till 39 olika banker och aktörer på marknaden, för att sedan presentera de erbjudande du får så att du på egen hand kan välja det som passar dig bäst.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Låna 50 000 kr med Bankvertise

  Låna 50 000 kr med Bankvertise för att uppfylla dina finansiella mål. Vi erbjuder enkel och säker lösning för att låna pengar och hjälper dig att jämföra olika långivare och deras lånevillkor. Oavsett om du behöver pengarna för att köpa en bil, renovera ditt hem eller starta ett företag, så kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov. Bankvertise har ett brett utbud av långivare som erbjuder lån på upp till 600 000 kr med konkurrenskraftiga räntor och villkor. Sök efter det bästa lånet för dig och låna upp till 600 000 kr med Bankvertise idag.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.