Billån med låg ränta

Jämför billån med Bankvertise - upp till 600 000 kr

Behöver du finansiera ett nytt tak, en bil eller renovering? Ansök direkt hos Bankvertise och låna upp till 600 000 kr – helt kostnadsfritt och utan bindning.

Vi jämför över 39 olika banker och långivare, så att du kan välja det lån som passar dig bäst. Fyll i formuläret redan idag!

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Billån

Innehåll på sidan
  Add a header to begin generating the table of contents

  Billån – Låna till din drömbil utan säkerhet

  Så, är det dags för en ny bil? Kanske har du redan en bil som fungerar, men räntan är alltför hög och det känns som om det är dags för en förändring. Oavsett var du befinner dig i den här resan, så har du kommit till rätt plats.

  Hos oss jämför vi billån för att hjälpa dig låna till din bil, oavsett om den är sprillans ny eller har några mil på mätaren. Genom att använda vår tjänst kan du hitta ett billån med en ränta som är så låg som möjligt.

  Fördelarna med att ansöka om billån via oss:

  • Lägre räntekostnader för din bil: Genom att använda vår tjänst kan du hitta ett billån som inte belastar dig med höga räntekostnader.
  • Lån upp till 600 000 kronor: Vi erbjuder lån upp till detta belopp, så du har flexibilitet när det kommer till ditt bilköp.
  • Jämför över 39 långivare: Vi gör grovjobbet åt dig genom att jämföra långivarnas erbjudanden och presentera dig med de bästa alternativen.
  • Möjlighet att köpa från både handlare och privatpersoner: Oavsett om du köper din bil från en handlare eller en privatperson, kan vi hjälpa dig att finansiera ditt köp.
  • Endast en kreditupplysning hos UC: Din kreditvärdighet påverkas inte av att du jämför olika alternativ hos oss.
  • Kostnadsfri och icke-bindande ansökan: Att använda vår tjänst är helt kostnadsfritt och du är inte bunden att godkänna något erbjudande.
  • Smidig ansökan och snabb utbetalning: Vår ansökningsprocess är enkel och när allt är klart har du pengarna på kontot inom några dagar.

  Så fungerar ett billån utan säkerhet:

  Med oss kan du få ett billån utan att behöva pantsätta din bil som säkerhet. Det är i grunden ett vanligt privatlån som du sedan kan använda för att finansiera ditt bilköp. Det innebär att du har full frihet att sälja din bil när du vill. Dessutom kan det ofta vara en ekonomiskt fördelaktig lösning.

  Stegen för att hitta det bästa billånet – enkelt och smidigt:

  1. Ange önskat lånebelopp och återbetalningstid: Berätta för oss hur mycket du vill låna och vilken återbetalningstid som passar bäst för dig. Du kan även inkludera andra lån om du vill.
  2. Fyll i dina personuppgifter: Dela med dig av dina personliga uppgifter och eventuell medsökandes information om det är aktuellt.
  3. Skicka in din ansökan: Vi skickar din ansökan till alla våra samarbetspartners för att säkerställa att du får de bästa möjliga alternativen.
  4. Jämför och välj: Inom 24 timmar får du svar från långivarna. Du kan sedan i lugn och ro jämföra och välja de villkor som passar dig bäst.
  5. Signera med BankID: När du har gjort ditt val, signera avtalet med BankID och inom 1-3 dagar har du pengarna på ditt konto.
  6. Köp din drömbil: Nu är det dags att göra bilaffären antingen med en bilhandlare eller en privatperson.

  Fördelar med ett billån utan säkerhet:

  Våra kunder som söker ett billigt billån utan säkerhet lyfter fram flera fördelar med den här finansieringsmetoden. Här är några av de vanligaste skälen:

  • Flexibilitet vid köp från privatpersoner: Du kan finansiera en bil som du köper av en privatperson.
  • Ökad flexibilitet i framtiden: Du kan sälja din bil när som helst utan att behöva lösa lånet först.

  Låna pengar för ny eller begagnad bil:

  Många bilhandlare erbjuder egna lösningar för finansiering av ditt bilköp. Det kan verka smidigt, men det är inte alltid den mest kostnadseffektiva lösningen. Innan du skriver på för ett lån hos bilhandlaren, ta dig tid att jämföra flera långivare för att se om det finns ett billigare billån tillgängligt för dig någon annanstans. Vi hjälper dig med denna jämförelse kostnadsfritt och du förbinder dig inte genom att ansöka.

  Finansiera bilköp från privatpersoner:

  Genom vår tjänst kan du även låna för att köpa en begagnad bil från en privatperson. Många traditionella billån gäller bara hos bilhandlare, så det är en fördel att kunna finansiera även privatköp.

  Varför jämföra billån?

  I stället för att nappa på det första bästa erbjudandet, hjälper vi dig att hitta det mest förmånliga billånet. Med förmånligt menar vi en låg ränta och månadskostnad. Vi kan hjälpa dig att jämföra nya lån eller sänka räntan på ditt nuvarande lån. Att sänka den effektiva räntan innebär mer pengar över varje månad, och över tid kan dessa besparingar bli betydande.

  Så hittar du billiga billån:

  Nyckeln till ett billån med låg ränta är att jämföra flera långivares erbjudanden. Om ni är två som ska dela på bilköpet kan en medsökande faktiskt hjälpa er få ett ännu bättre billån. Dessutom påverkar din kreditvärdighet vilka villkor du får. Att undvika för många kreditupplysningar och att ha ordnad ekonomi kan vara till din fördel.

  Vilken bank är bäst för billån?

  Det finns ingen generell "bästa" bank för billån, eftersom olika långivare passar olika individers behov. Eftersom varje långivare gör en individuell kreditbedömning är det smart att jämföra flera alternativ. Just därför samarbetar vi med över 39 banker och långivare, så att du får det bästa lånet för just dig.

  Hur beräknas räntan på ett billån?

  Räntan på ett billån baseras på varje enskild långivares kreditbedömning. Denna kreditbedömning presenteras för dig efter jämförelsen.

  Så kan du få en lägre ränta på ditt billån: Det finns faktorer som påverkar vilken ränta bankerna erbjuder dig. Dessa inkluderar din anställningsform, civilstånd och inkomst.

  • Anställningsform: En fast och stabil anställning ses oftast som positivt av långivarna. Om du är i en osäker anställning kan det vara en god idé att vänta lite innan du ansöker om ett billån.
  • Civilstånd: Om du är gift eller har en långvarig relation samt äger en bostad, kan det öka din trovärdighet som låntagare.
  • Inkomst och medsökande: Högre inkomst förbättrar oftast dina lånevillkor. Om du har en medsökande kan ni kombinera era inkomster, vilket kan leda till bättre villkor.

  Andra sätt att finansiera ditt bilköp:

  Förutom traditionella billån finns det fler sätt att finansiera ditt bilköp:

  • Privatleasing: Här hyr du bilen under en längre tid istället för att äga den. Fördelen är att du inte behöver oroa dig för bilens värdefall, men det kan bli dyrt och med extra kostnader vid skador eller överskriden körsträcka.
  • Billån med restvärde: Långivaren förutspår vad din bil kommer vara värd efter en viss tid. Du betalar av lånet baserat på detta restvärde. Lånet är säkrat med bilen som pant, och det är en dyr lösning med hög månadskostnad.
  • Ersätta nuvarande billån: Om du redan har ett lån med bilen som säkerhet kan det finnas nackdelar såsom begränsad möjlighet att sälja bilen när du vill. Att byta till ett billån utan säkerhet kan vara fördelaktigt.

  Ett sammanfattande av billån genom oss:

  Alla långivare erbjuder en individuell ränta när du ansöker om ett billån. Vi gör hela processen enklare för dig genom att samla och presentera de bästa alternativen från våra över 39 samarbetspartners.

  Välj det billån som passar dig bäst med endast en kreditupplysning hos UC.

  Att använda Bankvertise för ditt bilfinansieringsbehov är snabbt, enkelt och helt gratis.

  Om du är redo att ansöka om ett billån, så är du bara ett steg bort från att förverkliga drömmen om din nya bil!

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De vanligaste frågorna vi har fått

  Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi har fått in. Om du inte hittar svar på det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

  Generellt sett kräver långivare en viss insatsprocent av bilens värde som en kontantinsats. Det kan variera, men ligger vanligtvis mellan 10% och 20%.

  Ja, vissa långivare kan ta ut en ansökningsavgift eller andra administrativa kostnader. Se till att läsa villkoren noggrant för att få klarhet i eventuella avgifter eller kostnader som kan uppstå vid ansökan om ett billån.

  Det kan vara svårare att få ett billån med dålig kredit, men det är inte omöjligt. Vissa långivare specialiserar sig på att erbjuda lån till personer med mindre bra kreditvärdering. Räntan kan dock vara högre i sådana fall.

  Ett fast räntelån innebär att räntesatsen är oförändrad under hela låneperioden, medan ett rörligt räntelån innebär att räntesatsen kan ändras under låneperioden baserat på marknadsvillkor. Det finns för- och nackdelar med båda alternativen, och det beror på din personliga ekonomi och risktolerans vilket alternativ som är bäst för dig.

  Ja, det är vanligtvis möjligt att lösa ett billån i förtid. Vissa långivare kan dock ta ut en avgift för detta, så det är viktigt att läsa låneavtalet noggrant för att förstå villkoren för att lösa lånet tidigare än planerat.

  Vanligtvis behöver du visa upp dina identifikationsdokument, bevis på inkomst och anställning, samt information om bilen du planerar att köpa. Långivaren kan även begära ytterligare dokument beroende på deras krav och policys.

  Absolut! Billån kan användas både för att finansiera köpet av nya eller begagnade bilar. Du kan jämföra olika låneerbjudanden och välja det som passar bäst för ditt begagnade bilköp.

   

  Din kreditvärdighet spelar en viktig roll för att bestämma räntesatsen och lånevillkoren för ditt billån. Ju bättre kreditvärdighet du har, desto mer förmånliga villkor kan du förvänta dig.

  Ja, det är möjligt att refinansiera ett befintligt billån för att få bättre villkor, som lägre ränta eller längre återbetalningstid. Detta kan hjälpa dig att spara pengar eller förbättra din ekonomiska situation.

  Återbetalningstiden beror på din ekonomiska situation och din förmåga att betala av lånet. Kortare återbetalningstider kan innebära högre månadskostnader, men du betalar mindre i total ränta. Å andra sidan kan längre återbetalningstider ge lägre månadskostnader, men du kan betala mer i ränta över tid. Det är viktigt att hitta en balans som passar din ekonomiska situation och dina betalningsmöjligheter.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.