Låna upp till 100 000 kr

Låna upp till 100 000 kr

Det är inga problem att kunna hitta ett lån på 100 000 SEK utan att behöva ställa säkerhet, och det tar dig bara en minut att ansöka!

Genom att ansöka via Bankvertise så gör vi jobbet åt dig, vi jämför med över 39 banker och långivare för att kunna presentera de bästa erbjudande på marknaden till dig när du är i behov av att låna 100 000 SEK.

Det spelar ingen roll vad du ska använda dina pengar till, det finns många som någon gång i livet behöver låna 100 000 SEK till bland annat:

 • Köpa ett fordon, så som bil, båt, MC eller husvagn. Ska du köpa bil är det en bra idé att du jämför billån.
 • Köpa resa eller finansiera en längre semester.
 • Till stora festligheter; bröllop, runda födelsedagar, konfirmation osv.
 • Renovera exempelvis badrummet där hemma, bygga om i köket eller bygga ut.
 • Samla sina existerande lån och krediter.

Men bara för vi nämnt några anledningar, så är det inte säkert det är just det som du ska använda dina pengar till – vad du än ska använda ditt lån till, är helt upp till dig och inget som vi på Bankvertise lägger oss i.

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du er her: Bankvertise » Låna 100000

Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hur får jag en låg ränta när jag ska låna 100 000 SEK?

  Det är svårt för oss att svara på det, eftersom villkoren och räntan kommer att skilja sig åt beroende på hur din ekonomiska situation ser ut. Däremot, så tack vare teknologins utveckling finns det nu mängder av aktörer och banker som du kan låna pengar hos, vilket i sin tur ökar chanserna för att du ska kunna låna 100 000 SEK med en låg ränta.

  Att sitta på egen hand och jämföra alla aktörer som finns kan kännas som en omöjlig uppgift, och därför har vi tagit fram en enkel lösning så att du kan lägga din tid på annat.

   

  Fyll i en kostnadsfri ansökan, på mindre än 1 minut!

  Bankvertise jämför över 39 banker och långivare.

  Du blir presenterad för de erbjudande som passar dina behov bäst.

   När du väl har tagit emot dina personliga låneerbjudande kan du enkelt se vilket lån som passar dina behov, och även om det är attraktivt med en låg ränta är andra faktorer väldigt viktiga att se på (andra avgifter, regler kring återbetalning, löptid etc.) innan du väljer att signera ditt låneavtal.

   

  Kom ihåg: Det är alltid gratis att ansöka via Bankvertise, och ingen ansökan är bindande.

  5 tips för att låna 100 000 SEK med så låg ränta som möjligt

  Använd Bankvertise jämförelsetjänst

  Det gör det enklare för dig och samtidigt får du fler och bättre låneerbjudanden än om du hade gjort arbetet på egen hand. Bankvertise jämför över 39 banker och långivare när du fyllt i din ansökan.

   

  Ha en så bra kreditscore hos UC som möjligt

  Det är inte alltid så lätt att ha en bra kreditscore, men försök att ha den så bra som möjligt. Ju bättre kreditscore du har hos UC, desto mer kreditvärdig blir du och du kommer få en lägre ränta när du ansöker om lån. För att förbättra din kreditscore kan du bland annat betala av befintliga lån, undvika att göra kreditupplysningar via UC i onödan, säga upp kreditkort (de räknas som en skuld) och samla dina befintliga lån och krediter.

  Inkludera en medsökan i din ansökan

  Har du svårt att bli beviljad ett lån med låg ränta kan du öka dina chanser med en medlåntagare. Det innebär att om du inte kan betala ditt lån, blir din medlåntagare ansvarig. Det visar bankerna att någon litar på dig, och det ger dem en större trygghet att kunna låna ut pengar till dig.

   

  Välj en lång återbetalningstid

  Oftast är det så att ju längre du återbetalar ditt lån på, desto lägre blir din ränta. Skulle det vara så att du får en möjlighet att betala tillbaka ditt lån snabbare än vad du och långivaren har kommit överens om, kan du göra det utan att betala extra för det.

   

  Samla befintliga lån och krediter

  Det är inte ovanligt att man står i en situation i livet som kräver att man tar ett lån, därför har många svenskar många aktiva och dyra lån och krediter. De har oftast en hög ränta, och har du då det utspritt hos flera aktörer kan det vara en god idé att välja att slå dessa lån samman när du lånar 100 000 SEK. Det gör att du bara får ett lån att betala av på, och troligtvis kommer du också att få en mycket lägre räntekostnad varje månad och det kan man spara många tusentals kronor på. Det ger också dig möjligheten att när du har mer pengar över varje månad, att du kan återbetala ditt lån snabbare och blir skuldfri mycket tidigare än om du hade haft kvar dina gamla lån.

   

  Goda råd är inte alltid dyra

  Visst vore det fantastiskt om man hade de pengar man behövde för att kunna fixa källaren där hemma, eller ta den där långa resan till Thailand man alltid drömt om? Men drömmar kostar (oftast) pengar, och då är det viktigt du blir kreditgodkänd för att kunna låna till dina drömmar.

  Att låna 100 000 SEK utan säkerhet är ett relativt stort lån, och även om vi tidigare har berättat om hur det har blivit lättare att ansöka om lån i dagens samhälle så betyder inte det att alla lån blir godkända. Där finns faktiskt en del kriterier som du som låntagare måste uppfylla (enligt lag) för att bli godkänd.

   

  De vanligaste kraven för att kunna låna 100 000 SEK:

   

  Din ålder

  Enligt svensk lag måste du ha fyllt 18 år för att kunna låna pengar, det är dock upp till långivaren att bestämma vad deras åldersgräns är och därför är det inte ovanligt att man ska ha fyllt 20 år för att kunna låna.

  Ingen registrerad skuld hos Kronofogden

  Även om du har betalat av din skuld hos Kronofogden kan det vara svårt att låna pengar, men har du en aktiv skuld hos Kronofogden är det inte möjligt att låna 100 000 SEK. Även om det kanske finns omständigheter att man har en aktiv skuld, så spelar det ingen roll. En aktiv skuld är aktiv, och vi rekommenderar dig att fokusera på att bli skuldfri innan du lånar på nytt.

   

  Du ska vara folkbokförd i Sverige

  Kravet om hur länge du ska ha varit folkbokförd i Sverige varierar från de olika aktörerna som finns på lånemarknaden, men majoriteten kräver du ska ha haft fast adress i Sverige i minst 3 år.

   

  Bank-ID

  Utöver att de flesta har som krav att du ska ha ett svenskt bankkonto, är också ett Bank-ID ett mer och mer förekommande krav. Bank-ID ger dig möjligheten att identifiera dig elektroniskt, och inte nog med att det ökar säkerheten för dig som kund så gör det också processen att låna 100 000 SEK mycket smidigare när du signerar med ditt Bank-ID. Ett Bank-ID gör också att det går snabbt att låna 100 000 SEK, eftersom aktören kontrollerar dina uppgifter elektroniskt och om det du angett i din ansökan stämmer kan utbetalningen av ditt lån påbörjas.

  Självklart är det också viktigt att du har tänkt igenom lånet, behöver du verkligen låna 100 000 SEK? Eller kan du nöjas med att låna ett mindre belopp på kanske 50 000 SEK, och spara ihop resten? Bara för att du kan bli godkänd att låna 100 000 SEK, betyder inte det att det är det bästa alternativet för dig och din ekonomi. Du ska komma ihåg att du alltid kommer att betala mer tillbaka än vad du har lånat, och det är i många år du ska avbetala lånet på.

   

  Sluta släcka bränder

  Även om vi på Bankvertise inte vill något hellre än att hjälpa dig att uppfylla dina drömmar, eller hjälpa dig att få mer utrymme i din privatekonomi så rekommenderar vi inte att du lånar pengar för att ”släcka bränder”.

  Det är viktigt du tänker noga igenom ditt lån på 100 000 SEK, och att du inte tänker kortsiktigt för att kunna betala en räkning eller förfallen skuld. Det är dags att sätta stopp om du har hamnat i den situationen, och att du börjar arbeta förebyggande för att bli skuldfri.

  Det är en sak att samla sina befintliga lån och krediter till ett stort samlingslån, det kan du spara mycket pengar på – men om du väljer att ta ett lån för att betala av en skuld som är på väg att hamna hos kronofogden kan du i stället bli mer skuldsatt och får ännu svårare att uppfylla kraven för att längre fram kunna få ett lån med låg ränta.

  En enkel process

  När du skickar in din ansökan via oss så skickas det ut till flera olika långivare. Sen får du de bästa låneerbjudandena som de kan ge dig. Efter det är det upp till dig att bestämma var du vill bli kund.

  Vi hjälper dig att nå ut till fler långivare, men du har kontroller och fattar alla beslut.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De mest ställda frågorna

  Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi har fått in. Om du hittar svaret på det du letar efter kan du välkommen att kontakta.

  Vad din ränta blir kan vi tyvärr inte ge ett exakt svar på, eftersom det skiljer sig från de olika leverantörerna vad de kan erbjuda utifrån din kreditvärdering. Det är viktigt att komma ihåg att räntan är individuell och därför ska du se efter i ditt lånerbjudande vad just din ränta blir.

   

  När du väl har (förhoppningsvis) blivit presenterad för några låneerbjudande och skrivit under det som passar dina behov bäst tar det oftast 1-3 arbetsdagar tills du har pengarna på ditt konto.

  Du kan alltid skicka in en ansökan hos Bankvertise, oavsett om det är helg eller vardag. Vi kan dock inte garantera att du får pengarna utbetalade på helgen, det är inte alla samarbetspartners som har möjligheten att utbetala ett så pass högt belopp när det är helg.

  Har du hamnat hos Kronofogden så betyder det rent tekniskt att du inte betalar dina skulder i tid, därför är det oftast svårare att bli beviljad ett lån när du har en registrerad skuld. Men det finns alltid undantag, däremot ska du vara medveten om att din ränta kommer att vara betydligt högre eftersom du ses som en större risk att låna ut pengar till.

  Ja, det kan du. Det är inte ovanligt att man vill låna till att betala av gamla lån och krediter, det kan vara så att du sparar pengar genom att göra detta. Du ska bara kryssa i vårt formulär att du ska använda pengarna helt/delvist till att samla gamla smålån och krediter.

  Nej, Bankvertise lånar inte ut några pengar. Bankvertise är endast en tjänst som hjälper konsumenter att jämföra lån, så när du skickar in en låneansökan via Bankvertise skickar vi den till olika samarbetspartners som bedömer din ansökan. Bankvertise är inte en bank, eller en långivare.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Låna 100 000 SEK med Bankvertise

  Låna 200 000 SEK med Bankvertise för att uppfylla dina finansiella mål. Vi erbjuder enkel och säker lösning för att låna pengar och hjälper dig att jämföra olika långivare och deras lånevillkor. Oavsett om du behöver pengarna för att köpa en bil, renovera ditt hem eller starta ett företag, så kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov. Bankvertise har ett brett utbud av långivare som erbjuder lån på upp till 200 000 SEK med konkurrenskraftiga räntor och villkor. Sök efter det bästa lånet för dig och låna 200 000 SEK med Bankvertise idag.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  På Bankvertise kan vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån, på 600 000 SEK och både ränta och avgifter ligger på en rimlig nivå.

  Låna 500 000 kr

  Vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån på 500 000 SEK, där både ränta och avgifter ligger på en vettig nivå.

  Låna 400 000 kr

  Du kan redan nu börja att hämta in erbjudande, och se hur billigt du kan låna 400 000 SEK.

  Låna 300 000 kr

  Innan du lånar 300 000 SEK så är där en del praktiska saker du måste ha under kontroll.

  Låna 200 000 kr

  Låna 200 000 SEK idag om du behöver pengar för att finansiera ett stort och påkostat bröllop, ny bil, en resa eller renovering.

  Låna 100 000 kr

  Många av de största och populära långivare och banker erbjuder lån på 100 000 SEK.

  Låna 75 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 75 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 50 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 50 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.