Låna upp till 100 000 kr

Jämför privatlån med Bankvertise - upp till 600 000 kr

Behöver du finansiera ett nytt tak, en bil eller renovering? Ansök direkt hos Bankvertise och låna upp till 600 000 kr – helt kostnadsfritt och utan bindning.

Vi jämför över 39 olika banker och långivare, så att du kan välja det lån som passar dig bäst. Fyll i formuläret redan idag!

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Låna 100 000 kr

Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Så här lånar du 100 000 kr till en låg ränta

  Vi förstår att det är en utmaning att ge en exakt ränta i ditt fall, då villkoren och räntorna varierar beroende på din ekonomiska situation. Men tack vare den moderna teknologins framsteg finns det nu ett brett utbud av aktörer och banker som erbjuder lån. Detta ökar dina möjligheter att låna 100 000 kr till en förmånlig ränta.

  Att själv försöka jämföra alla alternativ kan kännas överväldigande. Därför har vi tagit fram en enkel lösning som låter dig fokusera din tid på annat.

  Ansök kostnadsfritt på under 1 minut!

  Bankvertise jämför över 39 banker och långivare för dig.

  Du får en översikt över de bästa erbjudandena som passar dina behov.

  När du har mottagit dina personliga låneerbjudanden kan du enkelt bedöma vilket lån som passar bäst för dig. Medan en låg ränta är attraktivt, bör du även beakta andra faktorer som avgifter, återbetalningsvillkor och löptid innan du skriver under låneavtalet.

  Tänk på: Det är alltid kostnadsfritt att ansöka via Bankvertise, och en ansökan är inte bindande.

  5 tips för att låna 100 000 kr med bästa möjliga ränta

  1. Använd Bankvertise jämförelsetjänst

  Genom att använda vår tjänst får du enklare tillgång till fler och bättre låneerbjudanden än om du hade sökt på egen hand. Vi jämför över 39 banker och långivare efter att du fyllt i din ansökan.

  1. Förbättra din kreditscore hos UC

  En god kreditscore är inte alltid lätt att uppnå, men det lönar sig att sträva efter en hög score. En bättre kreditscore resulterar i en lägre ränta när du ansöker om lån. För att förbättra din kreditscore kan du bland annat betala av befintliga lån, minimera onödiga kreditupplysningar via UC, säga upp kreditkort (som räknas som skulder), och konsolidera dina befintliga lån och krediter.

  1. Överväg en medsökande

  Om du har svårt att erhålla ett lån med låg ränta kan en medsökande öka dina chanser. En medsökande blir ansvarig om du inte kan betala lånet, vilket visar förtroende för dig och ger bankerna större trygghet att låna ut pengar till dig.

  1. Välj en längre återbetalningstid

  Generellt sett innebär en längre återbetalningstid lägre ränta. Om du får möjlighet att återbetala lånet snabbare än avtalat, kan du göra det utan extra kostnader.

  1. Samla befintliga lån och krediter

  Många svenskar har flera aktiva och dyra lån och krediter. Genom att samla dessa till ett större lån när du lånar 100 000 kr kan du spara tusentals kronor varje månad. Det ger dig också möjlighet att återbetala lånet snabbare och bli skuldfri tidigare.

  Avslutande tankar

  Vi förstår att du har drömmar och behov som kräver finansiella medel. Att låna 100 000 kr utan säkerhet är en betydande åtagande, och det är viktigt att du noga överväger dina alternativ. Tänk på de vanligaste kraven för ett lån på 100 000 kr:

  • Ålder: Du måste vara minst 18 år gammal (åldersgränsen kan variera).
  • Ingen aktiv skuld hos Kronofogden.
  • Folkbokförd i Sverige i minst 3 år (kan variera).
  • Bank-ID: Många aktörer kräver ett svenskt bankkonto och Bank-ID för smidig process.

  Vi uppmanar dig att inte bara tänka kortsiktigt. Att ta ett lån bör vara en medveten beslut som passar din ekonomiska situation. Undvik att "släcka bränder" med lån, och fokusera istället på långsiktig ekonomisk stabilitet.

  En enkel process

  När du skickar in din ansökan via oss så skickas det ut till flera olika långivare. Sen får du de bästa låneerbjudandena som de kan ge dig. Efter det är det upp till dig att bestämma var du vill bli kund.

  Vi hjälper dig att nå ut till fler långivare, men du har kontroller och fattar alla beslut.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De mest ställda frågorna

  Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi har fått in. Om du hittar svaret på det du letar efter kan du välkommen att kontakta.

  Vad din ränta blir kan vi tyvärr inte ge ett exakt svar på, eftersom det skiljer sig från de olika leverantörerna vad de kan erbjuda utifrån din kreditvärdering. Det är viktigt att komma ihåg att räntan är individuell och därför ska du se efter i ditt lånerbjudande vad just din ränta blir.

  När du väl har (förhoppningsvis) blivit presenterad för några låneerbjudande och skrivit under det som passar dina behov bäst tar det oftast 1-3 arbetsdagar tills du har pengarna på ditt konto.

  Du kan alltid skicka in en ansökan hos Bankvertise, oavsett om det är helg eller vardag. Vi kan dock inte garantera att du får pengarna utbetalade på helgen, det är inte alla samarbetspartners som har möjligheten att utbetala ett så pass högt belopp när det är helg.

  Har du hamnat hos Kronofogden så betyder det rent tekniskt att du inte betalar dina skulder i tid, därför är det oftast svårare att bli beviljad ett lån när du har en registrerad skuld. Men det finns alltid undantag, däremot ska du vara medveten om att din ränta kommer att vara betydligt högre eftersom du ses som en större risk att låna ut pengar till.

  Ja, det kan du. Det är inte ovanligt att man vill låna till att betala av gamla lån och krediter, det kan vara så att du sparar pengar genom att göra detta. Du ska bara kryssa i vårt formulär att du ska använda pengarna helt/delvist till att samla gamla smålån och krediter.

  Nej, Bankvertise lånar inte ut några pengar. Bankvertise är endast en tjänst som hjälper konsumenter att jämföra lån, så när du skickar in en låneansökan via Bankvertise skickar vi den till olika samarbetspartners som bedömer din ansökan. Bankvertise är inte en bank, eller en långivare.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Låna 100 000 kr med Bankvertise

  Låna 100 000 kr smidigt med Bankvertise för dina ekonomiska mål. Vår säkra och enkla lånelösning hjälper dig jämföra olika långivare och deras villkor. Oavsett om det är för bilinköp, hemrenovering eller företagsstart, kan vi guida dig till bästa lånevalet. Bankvertise erbjuder mångsidiga långivare med konkurrenskraftiga räntor upp till 100 000 kr. Sök ditt optimala lån idag och låna 100 000 kr med Bankvertise.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.