Samla lån upp till 600 000 kr

Samla lån upp till 600 000 kr

Genom att samla ihop existerande små lån till ett stort kommer du att kunna frigöra extra pengar i budgeten varje månad, eftersom du ofta erbjuds en bättre samlad ränta.

I stället för många små lån får du en bättre överblick av din ekonomi. Med ett samlat lån betalar du bara till ett ställe, i stället för flera olika.

När du ansöker om ett Samla lån kan du anpassa lånetiden så att den passar din budget.

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du er her: Bankvertise » Samla lån

Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Samla dina lån

  Det händer för de flesta att man behöver låna pengar.

  Ibland om behovet har varit akut, så har du kanske tagit flera olika smålån.

  Det gör att du nu kanske sitter och betalar av en massa höga räntor, samtidigt som du inte har en överblick på din ekonomi – det är här ett samlingslån kommer in i bilden.

   

  Att samla sina lån kan ge din ekonomi mer luft

  Det låter så enkelt när man tänker på det, och det är det också.

  Du behöver inte ens att göra något, utan långivaren kommer att göra allt för dig.

  Dessutom så hjälper vi dig att komma i kontakt med så många olika långivare och banker som möjligt så att chansen för att du ska bli godkänd ökar.

  Det låter kanske paradoxalt att låna pengar, för att samla sina lån.

  Du tar ju faktiskt ett nytt lån, för att kunna betala av dina gamla lån – så att låna pengar, för att betala ett annat lån låter kanske konstigt.

  Det finns dock många bra anledningar till att göra det, genom att samla dina gamla lån och krediter så kommer det med stor sannolikhet att ge dig ett större andrum i din ekonomi.

  Anledningen till att det är en bra idé att samla sina lån är att dina gamla lån och krediter oftast har en högre ränta. Skulle du då ha flera mindre lån samtidigt så kan det innebära att du betalar väldigt mycket i ränta, varje månad.

  Genom att samla dina lån så kommer du att veta hur mycket du ska betala varje månad, och du har bara en avbetalning i stället för flera.

  Det är dessutom helt kostnadsfritt och oförpliktande att ansöka via Bankvertise.

   

  Vad innebär det att samla sina lån?

  När man väljer att samla sina lån så är det oftast i syfte att kombinera flera smålån – och då ha en större frihet ekonomiskt och högre sparande. Du samlar alltså hela din skuld hos en långivare – som ger dig flera förmåner.

  Genom att samla dina lån så finns det också utsikter till låg ränta och överkomliga avgifter.

  Oavsett om det är 75 000 SEK, 100 000 SEK eller 500 000 SEK du behöver låna för att kunna samla dina lån så finns möjligheten.

  Att samla dina lån kan också ha en positiv effekt på din ekonomi, så varför inte ansöka om lånet redan idag?

  • Samla dina lån på ett ställe och ta del av de många förmåner som det innebär. Du kan läsa mer om fördelarna i nästa steg.

   

  Fördelar med att samla sina lån

  Det finns många fördelar förknippat med att samla sina lån och har du en bra kreditvärdighet så kan du ta del av dessa fördelar. Om du inte är medveten om vilka fördelar som finns, låt oss presentera dig för dem.

  1. Få ett lån med låg ränta – Nu kan du uppfylla din önskan om att låna till en låg ränta genom att samla dina existerande lån. När du t.ex. har ett lån på 100 000 SEK istället för 20 lån på 5 000 SEK så innebär det ofta att du får en lägre ränta. Denna låga ränta gör det möjligt för dig att spara mer pengar varje månad.

   

  1. Du får en full överblick – När du har flera olika lån kan det vara svårt att hålla överblicken. Därför kan du med goda skäl välja att samla dina lån till ett lån. Du behöver då bara fokusera på ett lån, och minskar risken med att glömma betala en räkning.

   

  1. Du får mer pengar över – När du samlar dina lån så är det också en möjlighet att du kommer få mer pengar över. Förutsatt att du kan spara pengar på både räntor och avgifter så kan det resultera i stora besparingar. Pengar som sparas kan direkt överföras till ditt sparkonto eller användas till olika nöjen.

   

  1. Bli skuldfri snabbare – Med lägre kreditkostnader kommer du förmodligen att kunna betala av din skuld snabbare än förväntat. Drömmer du om att bli skuldfri så kan detta vara ett steg närmare den drömmen.

   

  1. De flesta blir godkända när de samlar lån – Som med alla andra lån måste du gå igenom en kreditvärdering och bli godkänd. Den här typen av lån är den som flest blir godkända till, och därför är det också troligt att du skulle kunna bli godkänd och kan samla dina lån.

   

  1. Det är en stor flexibilitet när det kommer till lånebelopp och löptid – När du väljer att samla dina lån – kan du med några få undantag – bestämma både lånebelopp och löptid själv. Ska du låna 100 000 SEK till att betala av gamla dyra lån med, då är det oftast du som själv bestämmer om löptiden ska vara 10 månader eller 10 år.

   

   

  Det är vanligt att samla sina lån

  Nuförtiden är det ganska vanligt att man väljer att samla sina lån – och det är av goda skäl.

  Det typiska privatlånet har ofta en hög årlig kostnad, på grund av de höga räntorna och avgifterna.

  Därför märks också ett aktivt privatlån tydligt på den genomsnittliga svenskens ekonomi.

  En liten skuld kan snabbt växa sig stor på grund av de höga lånekostnaderna. Du riskerar att hamna i en ond skuldspiral där du tar nya privatlån för att kunna betala av de gamla.

  Ovanstående förklarar varför många svenskar överväger att samla sina dyra lån med höga avgifter. Det förklarar också varför det är något som du borde överväga.

  Har du genom tiden lånat pengar till både resor, vitvaror, cyklar och/eller andra form av konsumtion så har du förmodligen byggt upp en stor skuld fördelat på flera lån.

  Om det är fallet borde du undersöka om det kan vara vettigt att samla dina lån eller omstrukturera dem.

  Ett privatlån kan vara en bra här-och-nu-lösning, men om du har flera privatlån och du upplever att kostnaderna har börjat tära på din ekonomi? – Så är det nu du ska åtgärda det.

  Det är också möjligt att kombinera andra typer av lån (inklusive billån)

   

  Kan jag bli godkänd för ett samlingslån?

  Det finns inga garantier att du kan bli godkänd för ett samlingslån, om du bara uppfyller vissa kriterier. Det beror på att när du ansöker genom Bankvertise så kommer din ansökan att skickas till flera olika banker och långivare.

  Alla dessa har sina egna kriterier för hur de bedömer den enskilda individens kreditvärdighet. Vi på Bankvertise har dock några krav som du måste uppfylla för att kunna ansöka om ett samlingslån:

  • Du måste vara minst 18 år – alltså måste du vara myndig.
  • Du måste ha en fast inkomst
  • Du måste ha din folkbokföringsadress i Sverige
  • Du måste ha ett aktivt mobilt BankID

  Precis som vi tidigare nämnt, så är inte det inte garanterat att du kan samla dina lån om du uppfyller ovanstående krav. Däremot så är det krav för att du ska kunna starta en ansökning.

  Andra kriterier kommer också att ha en stor betydning i om du blir godkänd eller ej. Desto mer pengar du behöver låna, desto mer kommer det troligtvis att innebära att du kommer att behöva ställa något i säkerhet hos långivaren. De kommer också att se på bland annat på hur mycket pengar du har över varje månad, och hur du spenderar dina pengar.

   

  Har du betalningsanmärkningar?

  Om du har betalningsanmärkningar, eller har en prick hos Kronofogden så kommer det att medföra en markant mindre chans för att kunna bli godkänd. Det kommer inte att spela någon roll, vilket belopp det är som du vill låna – även om du ska samla dina lån.

  Har du fått betalningsanmärkningar, eller är registrerad hos Kronofogden så betyder det att du är listad som en dålig betalare. Det gör att långivaren ser det som en stor risk att du inte kommer att betala tillbaka ditt lån.

  Finns det ingen möjlighet alls?

  Vi ska vara ärliga och säga, det är begränsat med möjligheter. Det är inte många långivare som lånar ut till personer som har betalningsanmärkningar. Du kan alltid prova att ansöka med en medsökande, eller en borgensman även om det inte är garanterat att ditt lån kommer att bli beviljat.

  Har du en registrerad skuld, så rekommenderar vi dig att inte låna några pengar.

  Fokusera på att betala av din befintliga skuld, och eventuellt kan du vända dig till de aktuella borgenärerna och lägga upp en avbetalningsplan. Om du lyckas att ta dig ur dina skulder så kommer också dina möjligheter att samla dina lån öka drastiskt.

   

  Reducera dina totala kreditkostnader genom att samla dina lån

  De flesta svenskar väljer att samla sina lån, och det är av en god anledning; i nästan alla tillfällen kan man minska sin totala kreditkostnad avsevärt.

  Har du över två aktiva lån, tex ett billån och ett privatlån och du vill veta hur mycket pengar du kan spara genom att samla dessa lån?

  • Så finns där många bra anledningar till att räkna lite på det.

   

  Som alltid finns där inga regler utan undantag, men du får oftast en lägre (fast eller rörlig) ränta samt lägre avgifter genom att samla dina lån. Du bör därför investera lite tid i att utforska lånealternativet, oavsett om du föredrar fast eller rörlig ränta.

   

  • Hur mycket pengar kan jag spara?

   

  Det beror på flera olika faktorer, men du kan hitta ett svar enkelt.

  Du kan helt enkelt räkna ut hur mycket dina lån kostar totalt, och när du har detta på plats så kan du enkelt göra en jämförelse. Det är något som du måste göra, om du är ute efter att sänka dina kostnader och krediter.

  Har du flera lån så varierar de typiskt i ränta och avgift beroende på hur stora de är och löptid. Det är inte oftast så viktigt då det är den totala kreditkostnaden och procent som visar dig om och hur mycket du kan spara genom att samla dina lån.

  Det är inte gratis att samla sina lån, så därför är det också något som du borde utreda om det lönar sig att göra.

   

  Här kan du samla dina lån

  Det är inget nytt att man kan samla sina lån, och det finns ingen anledning till att tro att denna låneform inte kommer att vara en utbredd typ av lån i framtiden.

  Om du också vill samla dina lån så bör du skapa en överblick över de olika leverantörer som finns på marknaden.

  På Bankvertise så hjälper vi dig gärna att hitta den perfekta matchen till dig.

  Genom vår onlinetjänst kan du få flera erbjudande från välrekommenderade företag utan att riskera något. Det är både gratis och icke bindande.

  När du har valt leverantör så får du vanligtvis ett konto hos dem, där du kan hålla koll på din totala skuld, kommande avbetalningar osv. Genom detta konto har du också alltid en full överblick på ditt lån.

   

  Bank eller online låneleverantör?

  Det kan vara svårt att välja mellan den traditionella banken eller en låneleverantör online.

  För var är det bäst och billigast att samla sina lån?

  Banker och låneleverantörer på nätet har alla olika styrkor, som gör dem unika. Därför borde också valet mellan dessa göras utifrån individuella faktorer.

  Lånar du genom en leverantör på nätet så är en fördel att du inte behöver ställa säkerhet för lånet, och lånar du genom banken kan de oftast erbjuda dig en lägre ränta.

  Om du föredrar att låna på nätet eller hos banken, så vore det bra att hämta in flera icke bindande erbjudande via Bankvertise.

   

  Steg-för-steg: Så här samlar du dina lån på nätet

  Som konsument är det enkelt att samla dina skulder på ett och samma ställe.

  Det finns en simpel framgångsmetod där du kan betala av befintliga skulder och framöver bara behöver betala för ett lån i stället för många små.

  Det är inte kärnfysik att hitta där det är billigast att samla dina lån och som betalar av dina mindre lån. Du får ofta svar direkt och inom kort kan du ha en lägre månadskostnad.

  Du kan samla dina lån genom att göra följande:

  1. Skaffa information om dina nuvarande skulder/lån
  2. Räkna ut vad din totala skuld är (du kommer att behöva veta det i nästa steg)
  3. Ansök om att samla dina lån (det belopp du räknat ut i steg 2)
  4. Betala av dina mindre lån och krediter

   

  Du blir inte skuldfri genom att göra ovanstående, men du kommer bara att ha ett lån att betala av på och en lägre månadskostnad.

  Info: I vissa tillfällen så kommer den långivare du väljer att betala av dina gamla lån och krediter direkt (det står alltid i avtalet om så är fallet).

   

  Du kan betala via autogiro

  Det är lika bindande att samla sina lån, som andra lånvarianter. Du måste självklart betala dina avbetalningar – och de ska betalas i tid.

  I en hektisk vardag så kan det vara svårt att komma ihåg allt, men du borde aldrig glömma att betala en räkning då en försenad betalning kan bli dyr.

  För att inte riskera att glömma av att betala din räkning, så kan du betala din räkning genom autogiro och då betalas räkningen automatisk – utan dröjsmål. Detta kommer att fortsätta varje månad, tills du är skuldfri.

   

  FAQ – Frågor och svar om att samla sina lån

  Kan det verkligen betala sig att lägga om sina lån? Hur många lån kan man samla? Ska jag ställa säkerhet för att kunna samla mina lån? Om du vill ha svar på dessa, eller andra frågor så kan du hitta svar i vår FAQ.

   

  Ska jag samla mina lån?

  Har du mer än två lån så kan det vara lönsamt att samla dina lån om du vill sänka dina kostnader avsevärt. Har du bara ett lån så är det bara en månadskostnad som du ska betala, och då brukar oftast räntan vara lägre än om du hade haft kvar dina mindre lån.

   

  Hur många lån kan jag samla?

  Det är klokt att samla sina lån, om man har fler än två aktiva lån. Det finns ingen övre gräns på hur många lån du kan samla, ju fler lån du har, desto mer kan du sänka dina kostnader. Om din beräkning visar att du kan minska dina utgifter, ska du ansöka om att samla dina lån redan idag.

  Måste jag ställa säkerhet för att kunna samla mina lån?

  Du kan samla dina lån utan att ställa fastighet eller din bil som säkerhet. Dina kostnader för lånet kan dock variera om du väljer att ställa säkerhet eller ej. Långivaren tar en större risk genom att låna ut utan säkerhet, vilket ofta medför en högre årlig ränta.

   

  Det är inte rekommenderat att du samlar dina lån vid följande tillfällen:

  Majoriteten av de som samlar sina lån minskar sina kostnader avsevärt, och får större luft i sin privatekonomi. Men där finns också särskilda situationer där omständigheterna gör att det inte är rekommenderat att samla dina lån. Vi kommer att gå igenom dessa i det här avsnittet så att du inte tar fel beslut.

   

  De flesta banker och långivare är bra på att informera om alla fördelar med att samla sina lån, vilket är mycket användbart för konsumenten. Det är också, lika viktigt att informera när det inte gynnar sig att samla lån.

   

  Du kan läsa nedan om situationer där det inte rekommenderas att samla sina lån:

  • Du är nästan skuldfri – Om du avbetalar flera lån, men du har inom en kort betalat av alla dina lån så är det inte garanterat att det lönar sig för dig att lägga om dina lån. Vissa tänker kanske att det är bättre sent än aldrig, men ur en ekonomisk synvinkel är det inte nödvändigtvis värt det.

   

  • Din totala skuld är väldigt liten – Att ha flera lån samtidigt, betyder inte att din skuld är stor. Kanske är din totala skuld bara på ett par tusen kronor, och då brukar det inte vara nödvändigt att samla sina lån eftersom det finns en kostnad när du samlar dina lån.

   

  Vi samlar dina lån på ett transparent och fördelaktigt sätt

  Hos Bankvertise kan du inte samla dina lån.

  Men vi kan i gengäld hänvisa dig till låneleverantörer som kan samla dina lån på ett fördelaktigt sätt. Detta görs på det säkraste och mest transparenta sättet. Alla våra samarbetspartners uppfyller våra strikta krav när det gäller säkerhet, transparens och etik.

  Du kan samla dina lån online genom våra samarbetspartners, då du kan känna dig trygg med att de kan erbjuda dig den säkra och trygga upplevelse du letar efter när du vill samla dina lån.

  Genom vårt verktyg längst upp på sidan kan du enkelt och snabbt räkna ut din förväntade månadskostnad.

  Denna summa beräknas utifrån ditt önskade lånebelopp och löptid. I formuläret ska du också markera att du vill samla dina lån. Du kan kryssa antingen ja eller nej, beroende på om du vill samla dina lån eller ej.

  Om där finns en bra balans mellan din förväntade månadsavgift och din privatekonomi så kan du ansöka om lånet genom att ange din e-postadress och ditt telefonnummer. Direkt efteråt så kan du starta din ansökan på egen hand.

   

  De populäraste långivare som kan samla dina lån i Sverige

  Bankerna och många andra långivare har efter hand listat ut att det inte bara är lönsamt att kunna erbjuda privatlån, snabblån och SMSlån. Där finns många som har ett behov av att kunna samla sina lån, och det har långivarna börjat att lyssna på.

  Därför finns det idag många olika leverantörer av denna typ av lån.

   

  Vissa av leverantörerna har en fysisk filial i alla stora och medelstora städer, medan andra bara finns tillgängliga online (vilket är mer och mer populärt).

  Bland de som är mest populära så kan du knappast undgå de stora företagen som Nordea, Santander Consumer Bank och Basisbank.

  I nästa avsnitt kommer vi kort att presentera dig för några av de mest välkända leverantörer, och vi både tror och hoppas att en av dessa kommer att vara en match för dig.

   

  Samla dina lån hos Nordea

  Nordea är en av de banker som har de mest fördelaktiga förmånerna bland sina låneprodukter. Du kan bland annat Samla dina lån hos Nordea.

  Nordea Bank grundades i 1997 och har därför många års erfarenhet i bagaget, både när det kommer till bank och lånemarknaden. Nordea är också en av de banker som har bäst rykte i Sverige.

   

  Över 4000 kunder har recenserat Nordea på trustpilot.se, och majoriteten är positiva. Du kan läsa bland annat recensioner om lån och finansiering och hur Nordea kunnat hjälpa sina kunder.

   

  Hos Nordea kan du utöver sparande, bankkonto, pension och försäkringar även samla dina existerande lån och krediter.

   

  Oavsett om du är en befintlig eller ny kund hos Nordea så har du möjligheten att kunna samla dina lån. Du kan även flytta dina aktiviteter till Nordea om du inte är kund i dagsläget.

  Samla dina lån hos Santander Consumer Bank

  Till skillnad från de vanliga bankerna så sysslar Santander i princip bara med lån och kredittjänster (de erbjuder även försäkringar och sparande). Det betyder att de är specialiserade inom privatlån, billån och har en stor kunskap när det kommer till att samla sina lån.

   

  Om din totala skuld från olika lån och krediter inte överstiger 500 000 SEK så kan ett lån från Santander vara ett bra val. Här kan du låna från 10 000 SEK och upp till 500 000 SEK.

   

  När du kan låna 500 000 SEK med en avtalsperiod på upp till 15 år så kan du nästan med säkerhet samla dina tidigare lån och krediter hos Santander. Du har i alla fall möjligheten att kunna skräddarsy ditt lån (till en viss gräns).

   

  Samla dina lån hos Basisbank

  Sedan Basisbank startade år 2000 så har de förverkligat många drömmar.

   

  De har bland annat lån som är specifikt fokuserade till att köpa bil, resor, möbler, elektronik och mycket annat. Dessutom så har deras digitala bank kunnat samla många tusentals konsumenters lån. Det ska också noteras att dessa lån inte kräver säkerhet, och erbjuder en väldigt attraktiv ränta.

   

  Det finns många fördelar genom att samla dina lån hos Basisbank.

  Du kan låna mellan 30 000 SEK – 500 000 SEK och du får svar på din ansökan direkt.

   

  Hos Basisbank kan du enkelt och smidigt anpassa ditt lån efter dina behov.

   

  Att anpassa ditt lån efter dina behov betyder inte att du bara kan önska vilket belopp du vill låna utan du kan också anpassa löptiden, mellan 24 och 144 månader.

   

  Efter att du har justerat lånet efter dina behov, så kommer du att presenteras för hur mycket du kan spara varje månad om du väljer att låna via Basisbank. Detta är i många tillfällen till stor hjälp om du har svårt att räkna ut om det är värt att samla dina lån eller ej.

   

  Samla dina lån hos Resurs Bank

  Resurs Bank är inte som alla andra banker – denna internetbank är specialiserad på lån och amorteringar.

   

  Tack vare att det är ett svenskt företag är hemsidan både användarvänlig och serviceinriktad, där du är i trygga händer.

   

  Hos Resurs Bank kan du låna till allt mellan himmel och jord, så länge beloppet är mellan 10 000 SEK och 300 000 SEK – och du behöver inte ställa säkerhet för ditt lån.

   

  Om du väljer att samla dina lån hos Resurs Bank så kan du signera ditt avtal digitalt genom ditt mobila BankID och får därefter dina pengar utbetalade inom 1-3 arbetsdagar.

   

  Resurs Bank går gärna lite längre för att kunna säkerställa att deras kunder har en bra upplevelse, och det gör de genom att erbjuda en trygghetsförsäkring så att du kan betala lånets månatliga amorteringar i upp till 12 månader. Som utgångspunkt så är du ansvarig för att betala dina amorteringar varje månad, men om du tecknar en försäkring så kan du få hjälp om du exempelvis blir arbetslös och du blir drabbad ekonomiskt.

   

  Du kan ångra ditt val att samla dina lån

  Privatlån och snabblån kan enligt lag sägas upp enligt ångerrätt, men gäller samma regler om du valt att samla dina lån?

   

  Ja, när du har valt att samla dina lån så har du 14 dagars ångerrätt enligt lagen.

   

  Oftast så har du innan du väljer att acceptera ett erbjudande redan räknat ut på om det kan löna sig eller inte att samla dina lån, därför är det också sällan som någon väljer att ångra sitt låneavtal. Men om du skulle upptäcka att där är missförstånd och misstag, så kan det vara skönt att veta att du kan säga upp ditt avtal.

   

  Enligt lag så har du 14 dagars ångerrätt på kreditavtal och att samla sina lån går in under den kategorin så gäller det även här. Även om du har 14 dagar på dig, så finns det oftast inte någon anledning till att vänta 14 dagar att informera att du har ångrat dig.

   

  Utöver att du ska informera långivaren att du har ångrat dig, så ska du också se till att du betalar tillbaka ditt lån så fort som möjligt (inom 30 kalenderdagar).

   

  Är det klokt att samla sina lån hos flera leverantörer?

  Nej, det är som regel inte smart att ha samlingslån hos flera leverantörer.

   

  Det finns inte någon gräns på hur många lån du kan samla, därför kan du oavsett om du har en skuld på 30 000 SEK eller 400 000 SEK välja att samla dina lån hos en leverantör.

   

  I väldigt särskilda tillfällen kan du behöva samla dina lån hos flera leverantörer, det är oftast i de tillfälle där du har en skuld som överstiger 500 000 SEK. Har du en så pass stor skuld att du inte kan samla alla dina lån hos en leverantör, är det en god idé att kontakta långivaren och fråga om vad det finns för alternativ.

   

  Att samla sin skuld är inte bara ekonomiskt smart, utan det ger dig också en bättre överblick på din privatekonomi. Där finns ju trots allt ingen bra anledning att hantera mer lån än nödvändigt.

   

  Oavsett vilken anledning du har till att du har samlat dina lån hos flera aktörer så kan du alltid undersöka möjligheten att samla dessa lån i ett lån. Är det möjligt, har du också en stor chans för att få bättre ränta och villkor än vad du i dagsläget har.

   

  Du kan potentiellt bli skuldfri tidigare

  När du samlar dina lån, så betyder det oftast att du kan bli skuldfri mycket snabbare.

  Har du bara ett lån i stället för många små kan du minska dina ränte- och avgiftskostnader avsevärt. Vilket leder till att du betalar mindre varje månad.

  Även om det är lockande att ha en lägre månadskostnad, så är det inte alltid vettigt att samla sina lån. Har du inom en snar framtid betalat av dina lån och krediter, så är det bättre att du håller dig till din ursprungliga plan än att du tar ett nytt lån då du kan bli skuldfri tidigare.

  När du väljer att samla dina lån har du möjligheten att önska vilken löptid du ska ha. Du kan med fördel ställa in detta på kortast tid möjligt, så länge din privatekonomi kan hänga med. Så länge lånet är aktivt kommer du att betala räntor och avgifter, därför är det också viktigt att du reglerar din skuld så snabbt som möjligt.

  Med en uträkning kan du få svar på när du tidigast kan bli skuldfri, utifrån det totala beloppet, månadsavgift och löptid. Även om du väljer en längre löptid, så är det alltid skönt att kunna veta exakt när du kan vara skuldfri.

  Precis som andra lån kan du också betala av ditt lån i förtid utan extra kostnad. Detta kan dock variera från de olika långivare och du borde alltid läsa igenom ditt kontrakt innan du väljer att göra något.

  Vi rekommenderar inte dig att ta fler lån när du har samlat dina lån, det kan om du inte har överskott i din budget skapa fler ekonomiska problem och att du ska betala av skulder i en längre period än vad du räknat med.

   

  Prata med din bankrådgivare om lån och skulder

  Där är inte många som ifrågasätter om det är lämpligt eller ej att samla sina lån om du har många och dyra smålån med höga räntor och avgifter.

  Det är dock långt ifrån alla som har samma expertis och erfarenhet när det gäller att samla lån, och därför är det en bra idé att prata igenom det med en professionell rådgivare.

  Det kan t.ex. vara din bankrådgivare, de är kanske inte opartiska – men de har en god kunskap om dig och din ekonomi.

  Därför slipper du också att behöva gå igenom allt med en ny person, som inte har någon kunskap om din lön, utgifter och ekonomiska drömmar. Vi förutsätter att din bankrådgivare redan vet allt detta om dig i förväg.

  Goda råd behöver inte vara dyra, om du vänder dig till din bank. Deras syfte kommer givetvis att få dig att välja deras låneprodukt, men det betyder inte att de inte kommer att hjälpa dig med goda råd och vägledning även om du väljer en annan leverantör.

  Om du inte litar tillräckligt på din nuvarande bankrådgivare kan du alltid anlita en extern och opartisk rådgivare. Det finns många opartiska rådgivare som kan svara på alla dina frågor du kan ha, om att samla dina lån eller andra ekonomiska frågor som du kan ställa via telefon, mejl och fysiska möten.

   

  Det kan finnas mycket pengar att spara genom att samla sina lån, därför är det också viktigt att du får rätt råd som kan hjälpa dig i ditt beslut.

  En enkel process

  När du skickar in din ansökan via oss så skickas det ut till flera olika långivare. Sen får du de bästa låneerbjudandena som de kan ge dig. Efter det är det upp till dig att bestämma var du vill bli kund.

  Vi hjälper dig att nå ut till fler långivare, men du har kontroller och fattar alla beslut.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De mest ställda frågorna

  Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi har fått in. Om du hittar svaret på det du letar efter kan du välkommen att kontakta.

  Du kan ansöka om ett Samla lån mellan 10 000 - 600 000 kronor genom Bankvertise.

  När din ansökan om ett Samla lån skickas genom Bankvertise kommer flera långivare att utvärdera din förfrågan om att slå samman dina lån. Därför kan vi inte garantera att ett erbjudande om Samla lån kommer motsvara det beloppet du ansökt om.

  För att kunna ansöka om ett Samla lån ska du som minst kunna uppfylla dessa krav:

  • Du ska vara minst 18 år gammal.
  • Du ska ha en fast adress i Sverige.
  • Du ska ha ett Bank-ID.
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kr

  Dessa krav är inte nödvändigtvis en garanti för att du kan få ett erbjudande om att lägga om dina existerande lån.

  Hos Bankvertise tar vi emot en provision av långivaren om ett lån betalas ut. Det används för att driva Bankvertise.

  Bankvertise hanterar inte utbetalningar eller annat. Bankvertise gör bara att du får kontakt med flera olika långivare.

  Svarstiden är olika från långivare till långivare. Normalt sett brukar man få svar inom 24 timmar. Dock beror det på ansökan, det kan ta längre tid.

  Utbetalningstiden avtalas direkt med långivaren. Du kan hitta svar på detta i låneavtalet.

  Det kan finnas fler anledningar till att din ansökan inte blev godkänd. Vi på Bankvertise vet inte varför långivaren nekade dig och vi har inte heller möjlighet att ta reda på det.

  Oftast är anledningen till nekat Samla lån ett av följande alternativ:

  • Privatekonomi
  • Ålder
  • Lånebeloppets storlek

  Ja, du kan när som helst avbetala ditt Samla lån.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Samla dina lån med Bankvertise

  Samla dina lån med Bankvertise och få en överskådlig bild av dina skulder samtidigt som du kan spara pengar på räntekostnaden. Genom att samla dina lån under en och samma långivare, kan du ofta få en lägre ränta och enklare att hantera dina betalningar. Bankvertise hjälper dig att jämföra olika långivare och hitta det lån som passar dina behov bäst. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi har ingen dold agenda - vi vill bara hjälpa dig att få en bättre överblick och hantering av dina skulder. 

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  På Bankvertise kan vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån, på 600 000 SEK och både ränta och avgifter ligger på en rimlig nivå.

  Låna 500 000 kr

  Vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån på 500 000 SEK, där både ränta och avgifter ligger på en vettig nivå.

  Låna 400 000 kr

  Du kan redan nu börja att hämta in erbjudande, och se hur billigt du kan låna 400 000 SEK.

  Låna 300 000 kr

  Innan du lånar 300 000 SEK så är där en del praktiska saker du måste ha under kontroll.

  Låna 200 000 kr

  Låna 200 000 SEK idag om du behöver pengar för att finansiera ett stort och påkostat bröllop, ny bil, en resa eller renovering.

  Låna 100 000 kr

  Många av de största och populära långivare och banker erbjuder lån på 100 000 SEK.

  Låna 75 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 75 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 50 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 50 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.