Jämför lån upp till 600 000 SEK - kostnadsfritt

Jämför lån upp till 600 000 SEK - kostnadsfritt

Det är kostnadsfritt att ansöka om ett lån genom Bankvertise, du binder inte dig heller till något.

Vi jämför över 39 olika banker och långivare, och vi kommer att presentera dig för de erbjudande som du får så att du själv kan välja det som passar dig och dina behov bäst.

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Låna pengar

Indhold på siden
  Add a header to begin generating the table of contents

  Låna pengar

  Om du är på utkik efter ett lån med låg ränta, så kan Bankvertise hjälpa dig!

  Vi jämför över 39 olika banker och långivare så att du enkelt kan hitta det bästa lånet för dig och dina behov, oavsett om du behöver ett privatlån eller är ute efter att samla dina existerande lån och krediter.

   

  Vi hjälper dig att komma ett steg närmare ditt perfekta lån, och du behöver bara fylla i en ansökan och så ser vi på Bankvertise till att den når ut till flera olika långivare. Det gör att vi kan presentera våra kunder för de bästa möjligheterna att hitta ett lån.

  Bankvertise lånar inte ut pengar, men vi ser till att du kommer i kontakt med flera olika långivare och enkelt kan jämföra de lån du blir erbjuden.

  Vi ger helt enkelt tillbaka makten till kunden, som kan välja vem de vill låna sina pengar hos.

  Det spelar ingen roll vilken typ av lån du letar efter, processen är densamma oavsett vilket lån du söker. Vi ser till att din ansökan når ut till flera banker och långivare, så att du kan välja eventuellt låneerbjudande. Det är inte svårare än så.

  Låna pengar utan säkerhet

  Lån penge uden sikkerhed

  Du känner säkert till frasen ”låna pengar utan säkerhet”, men vet du egentligen vad det betyder? Om du inte gör det så är du inte ensam.

  Att låna pengar utan säkerhet betyder att du inte behöver ställa något i pant för att täcka ditt lån, om du inte kan betala tillbaka det. Genom att inte ställa säkerhet, så blir processen att låna pengar snabbare och blir därför utbetalade än vanliga banklån.

  Du behöver inte heller ha en djupgående ekonomisk översikt för att bli godkänd, vilket bankerna kräver och har du inte det så blir din ansökan nekad.

  Det är inte samma process att ansöka om ett lån utan säkerhet online som det är hos de vanliga bankerna, här finns ingen bankrådgivare som känner till din ekonomi och därför är processen mer allmän. Den informationen som du anger i din ansökan, kommer att kontrolleras hos Skatteverket så att den stämmer. När en sådan process görs, kallas det för en kreditvärdering och det är den som ligger grund till om du kan låna pengar eller inte.

  Genom en förenklad och modern ansökan så har fenomenet att ”låna utan säkerhet” kommit till och det blir bara mer och mer populärt att välja denna typ av lån.

  Vad innebär det för lånet?

  Det finns många metoder för att låna pengar online, och därför finns det självklart fördelar och nackdelar med att låna pengar online.

  Eftersom processen att ”låna pengar utan säkerhet” är mer generell så kan du bli godkänd för ett lån som du inte hade blivit godkänd för hos banken. Är du osäker på om du skulle bli godkänd, så kan du göra en låneansökan – det är gratis och du binder inte dig till något. Då behöver du inte lägga energi på att tänka på om du kan bli godkänd eller inte.

  Det ska vara lätt att låna pengar

  Det är du som har kontrollen, genom hela processen. Efter att du har fyllt i din ansökan på 1 minut skickas den ut till flera olika långivare som kan erbjuda dig ett lån. Du väljer själv vilket lån som passar dig bäst. Det gör det lätt att låna pengar!

  Vi hjälper dig att nå ut till flera långivare, men det är du som har kontrollen och bestämmer.

  Hur kan jag låna pengar online?

  Det är inte svårt att låna pengar online!

  Anledningen till det har inte att göra med hur många som blir godkända eller inte, det handlar om att den teknologiska utvecklingen har gett oss många möjligheter att förenkla processen. Det är lättare för långivarna att genomföra sina kontroller, och låntagaren har lättare att verifiera sig med Bank-ID.

  Bank-ID har varit en populär och säker tjänst i många år, och den gör det möjligt för oss att identifiera och verifiera sig online. Eftersom vi nu kan signera avtal online med Bank-ID så behöver vi inte längre scanna, faxa eller möta upp personligt i banken för att kunna låna pengar.

  På Bankvertise är det inget krav att du har ett Bank-ID, men det är ett krav du har det om du ska acceptera ett lånerbjudande. Bankvertise förmedlar bara din låneansökan till flera olika långivare, och har därför inget inflytande över hur det kommer att gå.

  Låna pengar till livets små överraskningar

  Det händer för den bästa, att man plötsligt står med en räkning som man inte har räknat med i sin budget. Vi skulle aldrig rekommendera att du tar ett lån du inte är säker på att du kan betala tillbaka, men att låna till en oförutsedd utgift är inget ovanligt.

  Vårt ansökningsformulär har vi utformat så att det kan ge dig en idé på hur mycket av lånet du ska betala tillbaka varje månad, så du lättare får en överblick om du kan hantera kostnaden. Du kan också prova olika kombinationer av lånebelopp och återbetalningstid för att hitta den perfekta lösningen så att du kan betala din räkning utan förstöra din privatekonomi.

  Vilken storts räkningar kan man låna pengar till?

  Det är privat, och inte något som någon annan har att göra med vad du ska låna pengar till. Det finns många olika orsaker till att man kan behöva låna pengar, och vi har samlat de fem vanligaste räkningar som våra användare lånat pengar till:

  • Tandläkarräkning
  • Bilreparation
  • VVS-reparation i hemmet
  • Dyrare gas och el räkningar
  • Dyra sjukhusräkningar

  Det som vi har listat är utgifter som man inte visste skulle komma, och har behövt låna pengar till. Det är räkningar som ska betalas nu, och som du inte dela upp i mindre avbetalningar.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De vanligaste frågorna vi har fått

  Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi har fått in. Om du inte hittar svar på det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

  Du kan inte låna pengar av Bankvertise. Du kan ansöka om ett lån via Bankvertise, du bestämmer sedan själv vilken långivare du vill låna dina pengar hos.
  Hos Bankvertise kan du ansöka om ett lån mellan 5 000 SEK – 600 000 SEK.

  Du kan bara låna pengar om du har ett Bank-ID, det är inte möjligt att låna pengar hos några av Bankvertise samarbetspartners utan ett Bank-ID.

  Det är gratis, och icke-bindande att ansöka om ett lån via Bankvertise.
  Däremot är det inte gratis att ta ett lån, det kommer att läggas till räntor och avgifter som innebär att du kommer betala tillbaka ett högre belopp än vad du har lånat.

  Det kan vi enkelt svara på: JA!
  Du kan ansöka om ett lån utan säkerhet via Bankvertise.

  Vi kan inte svara på hur mycket pengar du kan låna, du kan ansöka om ett lån mellan 5 000 SEK – 600 000 SEK men det är upp till bankerna hur mycket de kan erbjuda dig.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en semester/resa.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en bil via Bankvertise.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en motorcykel via Bankvertise.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en båt via Bankvertise.

  Kostnaden för att låna pengar kan skilja sig åt, vilket beror på många olika faktorer. Du kan alltid se i ditt låneavtal hur mycket det kommer att kosta dig att ta ett lån.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  Vilka är kraven för att kunna låna pengar?

  I Sverige finns det några krav som ska enligt lag måste följas. Det innebär att man inte under några omständigheter kan låna pengar online om man inte uppfyller dessa krav. Det betyder dock inte att du kan låna pengar bara för att du uppfyller dem.

  Du SKA uppfylla följande krav:

  • Ha en fast folkbokföringsadress i Sverige
  • Vara minst 18 år gammal
  • Ha ett Bank-ID

  Det är en fördel om du inte:

  • Är registrerad hos Kronofogden
  • Har en årsinkomst under 60 000 SEK
  • Är över 70 år gammal

  Bara för att du uppfyller ovanstående punkter så betyder inte det att du automatiskt blir godkänd för ett lån – men det ökar chansen för att din ansökan inte blir nekad.

  Låna pengar trots skulder hos Kronofogden

  Det är nästan omöjligt att låna pengar om man är registrerad hos Kronofogden. Har du inte betalat dina räkningar eller tidigare lån så kan du registrerad som ”dålig betalare”, det betyder att du inte har betalat in det belopp som du har varit skyldig. Det kan finnas många anledningar till att man inte har haft möjlighet att betala, men det är inget som står med som förklaring.

  Där finns nästan inga långivare som inte kollar upp om en potentiell låntagare är registrerad hos Kronofogden, och är man då registrerad hos dem så kommer du automatiskt att bli nekad ditt lån.

  Det finns en liten chans att ta ett lån även om du är registrerad hos Kronofogden, men då behöver du ha en medsökande. Att ha en medsökande betyder att om du inte betalar ditt lån, så blir den personen som står med på din ansökan skyldig att betala det. Det är viktigt för oss att understryka att om du inte kan betala tillbaka ditt lån så ska du inte ta ett lån! Det blir en ond spiral, och du riskerar att förstöra din medsökandes ekonomi.

   

  Låna pengar trots en låg inkomst

  Är din årsinkomst under 60 000 SEK (5 000 SEK i månaden) före skatt, så är dina möjligheter att få ett lån begränsade. Du kanske har möjlighet att hitta ett tillfälligt jobb, så att din ekonomi blir boostad och gör en skillnad för din årsinkomst. Då kanske du inte behöver låna pengar, och då har du löst din ekonomiska knipa på egen hand.

   

  Överväg ditt beslut ett par dagar

  Vi rekommenderar aldrig att du tar ett lån utan att noga ha tänkt igenom det först. Vi rekommenderar att du gör din ansökan, ser över möjligheterna om du får några erbjudanden och sedan funderar på det.

  På så sätt behöver du inte tänka på om du blir godkänd, utan kan fokusera på om du faktiskt behöver låna pengar. Du kanske kan spara ihop summan på egen hand? Eller så har du kanske inte behov för just den summan pengar? Detta är saker som är bra att tänka igenom innan du väljer att skriva under på ditt lån.

   

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Låna pengar med Bankvertise

  Bankvertise erbjuder en enkel, snabb och säker lösning för att låna pengar. Vi hjälper dig att jämföra olika långivare och hitta det lån som passar dina behov bäst. Oavsett om du behöver pengarna för att finansiera en bil, renovering eller resa, så hjälper vi dig att hitta det lån med de bästa villkoren och den lägsta räntan. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi har ingen dold agenda - vi vill bara hjälpa dig att få tillgång till pengar på ett säkert och bekvämt sätt.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  På Bankvertise kan vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån, på 600 000 SEK och både ränta och avgifter ligger på en rimlig nivå.

  Låna 500 000 kr

  Vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån på 500 000 SEK, där både ränta och avgifter ligger på en vettig nivå.

  Låna 400 000 kr

  Du kan redan nu börja att hämta in erbjudande, och se hur billigt du kan låna 400 000 SEK.

  Låna 300 000 kr

  Innan du lånar 300 000 SEK så är där en del praktiska saker du måste ha under kontroll.

  Låna 200 000 kr

  Låna 200 000 SEK idag om du behöver pengar för att finansiera ett stort och påkostat bröllop, ny bil, en resa eller renovering.

  Låna 100 000 kr

  Många av de största och populära långivare och banker erbjuder lån på 100 000 SEK.

  Låna 75 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 75 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 50 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 50 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.