Jämför lån upp till 600 000 SEK - kostnadsfritt

Jämför lån upp till 600 000 SEK - kostnadsfritt

Det är kostnadsfritt att ansöka om ett lån genom Bankvertise, du binder inte dig heller till något.

Vi jämför över 39 olika banker och långivare, och vi kommer att presentera dig för de erbjudande som du får så att du själv kan välja det som passar dig och dina behov bäst.

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Låna pengar

Innehåll på sidan
  Add a header to begin generating the table of contents

  5 fördelar med att låna pengar via Bankvertise

  • Du får snabbt svar - oftast inom 24 timmar

  • Att ansöka är helt riskfritt och inte bindande

  • Endast en kreditupplysning via UC behövs

  • Upptäck vilken långivare som erbjuder bästa räntan

  Låna pengar tryggt och säkert med oss

  På denna sida förklarar vi allt du behöver förstå för att ta ett välgrundat beslut när du tänker på att låna pengar. Här finner du information om viktiga faktorer att överväga och vilka typer av lån du kan ansöka om via Bankvertise.

  Så här går det till att ansöka om att låna pengar via Bankvertise:

  Bankvertise strävar efter att ha den mest användarvänliga ansökningsprocessen på marknaden. För att komma igång behöver du bara ditt BankID. Fyll i en ansökan och jämför lån från 39 olika långivare på bara två minuter. När du hittar ett lån som passar dig kan du enkelt underteckna låneavtalet med BankID och få ditt lån utbetalt på rekordtid. Hos oss kan du låna upp till 600 000 kr.

  Följ dessa enkla steg för att skicka in din ansökan:

  1. Fyll i låneansökan
   Högst upp på sidan finner du ansökningsformuläret. Ange hur stort lån du vill ha, önskad återbetalningstid, och om du vill samla dina befintliga lån. Ange också om du ansöker tillsammans med någon annan och dina kontaktuppgifter. När du skickat in din ansökan tar vi en kreditupplysning via UC, och din ansökan skickas vidare till våra samarbetspartners. Kom ihåg, ansökan är inte bindande och helt kostnadsfri.
  2. Jämför dina alternativ
   Efter att du har skickat in ansökan, kommer långivarna att återkomma med sina erbjudanden inom en dag. För att se alternativen loggar du in på Mina sidor, där du kan jämföra bankernas olika villkor, räntor och löptider.
  3. Välj det bästa alternativet och få pengarna på kontot
   Ta dig tid att gå igenom förslagen och välj det som passar dig bäst. Med Bankvertise vid din sida kan du känna dig trygg under hela låneprocessen. Om du känner dig osäker eller vill ha rådgivning kring din privatekonomi, står våra erfarna rådgivare redo att hjälpa dig genom hela processen.

  Låna pengar med Bankvertise

  För att förverkliga en dröm eller när livet kräver det, kan det vara nödvändigt att låna pengar. Det kan finnas många anledningar till att du vill låna pengar, men gemensamt är önskan att finna det mest förmånliga lånet med bra villkor utan krångel. Med Bankvertise erbjuder vi den lösningen genom en smidig ansökan. Vi jämför lån utan säkerhet från 39 olika långivare, så att du i lugn och ro kan gå igenom alternativen och välja det som passar dig och dina behov bäst.

  Samla lån med Bankvertise

  Har du flera lån och krediter? Att samla lån till ett samlingslån med Bankvertise är ett effektivt sätt att sänka din månadskostnad. Om du befinner dig i en ekonomiskt ansträngd situation, är ett samlingslån ofta den bästa vägen mot att bli skuldfri och få ordning på din ekonomi.

  Läs mer om hur du kan samla lån här

  Jämför lån med Bankvertise

  På Bankvertise står vi redo att hjälpa dig att jämföra lån när du skickar in din låneansökan, oavsett vilken lånetyp du är ute efter. Att jämföra lån innan du bestämmer dig är vitalt för att få en klar överblick och välja det optimala lånet för dig.

  Läs mer om hur du kan jämföra lån här

  Billån genom Bankvertise

  Planerar du att köpa en ny bil? Vårt billån gör det möjligt att låna pengar för att finansiera ditt bilköp, där vi jämför lån från upp till 39 olika långivare. Till skillnad från många andra billån, är de som Bankvertise förmedlar lån utan säkerhet och inte bundna till bilen du köper. Detta gör processen mer flexibel, och du kan välja att köpa från både privatpersoner och auktoriserade bilhandlare.

  Läs mer om billån här

  Privatlån hos Bankvertise

  Med Bankvertise kan du ansöka om ett privatlån utan säkerhet upp till 600 000 kr. Eftersom privatlånet inte är bundet till något specifikt objekt, har du full frihet att använda pengarna från lånet precis som du vill.

  Läs mer om privatlån här

  Låna pengar via Bankvertise

  • Låna pengar upp till 600 000 kronor

  • Jämför upp till 39 långivare med en smidig ansökan

  • Ansök direkt - det tar bara 2 minuter att fylla i formuläret

  • Endast 1 kreditupplysning hos UC

  • Få ditt svar och signera direkt online

  Låna pengar enligt dina behov med Bankvertise

  Det finns många olika långivare och banker med skiftande lånevillkor, och att finna det bästa lånet kan vara en utmaning. Hur vet man vad som är ett bra lån? Vilka steg ska man ta för att hitta det mest förmånliga lånet? Nedan är några viktiga punkter att beakta när du vill låna pengar:

  Hitta det perfekta lånet för just dig:

  1.      Välj rätt amorteringstakt
  När du ska låna pengar är det centralt att välja ett lån med en hanterbar återbetalningstid. Ett optimalt lån är ett du kan betala tillbaka inom den utsatta löptiden. Tänk på att räntan stiger med längre återbetalningstid. Den bästa strategin är därför att välja en realistisk återbetalningstid som passar din ekonomi.

  2.    Känn dig trygg med lånet
  Din ekonomi ska klara av lånet. Det viktigaste när du ska låna pengar är att känna dig trygg i att du kan betala tillbaka. Se därför till att skapa en återbetalningsplan som passar löptiden, så att du kan betala tillbaka utan ekonomiska problem.

  Vem kvalificerar sig för att låna pengar med Bankvertise?

  Du måste vara minst 18 år och ha en stabil ekonomi för att låna pengar. Med stabil ekonomi menar vi fast inkomst varje månad utan skulder hos Kronofogden. För att garantera att du kan hantera lånet gör vi en kreditupplysning via UC vid din ansökan.

  Kraven varierar något beroende på långivare och låntyp. Med en ordnad ekonomi kommer du kunna låna pengar. Det som skiljer sig är belopp, ränta, och återbetalningstid.

  Krav för att låna pengar via Bankvertise:

  • Du måste vara 18 år
  • Minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Inga skulder hos Kronofogden de senaste 6 månaderna
  • Minst ett års folkbokföring i Sverige

  Tänk på detta innan du lånar pengar med Bankvertise

  Att låna pengar är ett stort beslut och med Bankvertise vill vi förenkla processen för dig. Genom att fokusera på dina behov och förutsättningar, ger vi dig verktygen för att fatta rätt beslut för din ekonomi.

  Varför tar du lånet med Bankvertise?

  När du funderar över anledningen till att låna pengar genom Bankvertise, kan det vara för att köpa en exklusiv väska, renovera ditt kök eller något annat. Viktigt att ha i åtanke är din ekonomiska kapacitet att betala tillbaka lånet. Undvik att ta nya lån för att lösa gamla skulder och krediter; fokusera istället på din privatekonomi och hitta alternativa åtgärder för att betala av skulder.

  Vanliga anledningar till att låna pengar med Bankvertise:

  • Köpa en ny eller begagnad bil

  • Samla ihop befintliga lån och krediter

  • Renovera eller göra förbättringar i hemmet

  • Täcka oförutsedda utgifter

  • Finansiera ett bröllop

  • Köpa en båt eller fritidsfordon

  • Betala för en utbildning

  Säkerställ att du har råd med lånet från Bankvertise

  Ett lån är alltid ett åtagande, och med Bankvertise kan du finna en låneform som passar just dig. Kolla upp den effektiva räntan, som är den totala kostnaden för ditt lån, för att inte hamna i en oönskad ekonomisk situation. Genom vår tjänst blir den totala kostnaden för ditt lån tydlig, och vi hjälper dig att jämföra avgifter som uppläggningsavgift, administrationsavgift och aviavgift.

  Övriga lånetyper med Bankvertise

  • Låna pengar trots betalningsanmärkningar: Ja, några av våra samarbetsbanker och långivare godkänner kunder med betalningsanmärkningar. Läs mer här.
  • Att låna pengar med skuld hos Kronofogden: Om du sitter i en ekonomisk situation med skuld hos Kronofogden och behöver pengar, se över möjligheten för ett lån med säkerhet. Läs mer här.

  Detta kan påverka kostnaden för ditt lån med Bankvertise

  • Kreditvärdighet:
   En hög kreditvärdighet kan ge dig lägre ränta, vilket vi kan hjälpa dig att uppnå genom att betala räkningar i tid och samla befintliga lån.
  • Anställningsform:
   Fast anställning och stabil ekonomi ger dig goda förutsättningar för en låg ränta när du lånar pengar genom Bankvertise.
  • Lånets nominella och effektiva ränta:
   Den nominella räntan är den ränta du betalar för själva lånet, medan den effektiva räntan inkluderar alla tillkommande avgifter.
  • Amorteringstakten:
   En snabbare amorteringstakt med Bankvertise ger en högre månadskostnad men lägre totalkostnad, eftersom du betalar mindre ränta.

  Tips för att låna pengar hos Bankvertise till en förmånlig ränta

  • Låna tillsammans med en medlåntagare hos Bankvertise
   När du lånar pengar genom Bankvertise tillsammans med en medlåntagare, blir ni båda betalningsansvariga. Att vara två personer med två inkomster kan kraftigt förbättra möjligheterna för ett förmånligt lån med låg ränta, då Bankvertise avgör räntan baserat på er gemensamma ekonomiska situation.
  • Välj en låneförmedlare som Bankvertise
   Genom att vända dig till en låneförmedlare som Bankvertise får du tillgång till många fördelar när du behöver låna pengar. Med bara en UC-kontroll kan du jämföra lån från 39 olika långivare. Bankvertise hjälper dig att se tydligt vilken ränta de olika långivarna kan erbjuda, så att du kan välja det lån som passar dig bäst med lägst möjliga ränta.

   

  Samla dina befintliga lån med Bankvertise

  Har du redan befintliga lån? Flertalet små lån och krediter kan resultera i höga räntor. Genom att samla alla dina lån hos Bankvertise i ett samlingslån, kan du sänka både räntan och kostnaderna för eventuella avgifter. Bankvertise är här för att hjälpa dig få bättre kontroll över din ekonomi och dina lån.

  Det ska vara lätt att låna pengar

  Det är du som har kontrollen, genom hela processen. Efter att du har fyllt i din ansökan på 1 minut skickas den ut till flera olika långivare som kan erbjuda dig ett lån. Du väljer själv vilket lån som passar dig bäst. Det gör det lätt att låna pengar!

  Vi hjälper dig att nå ut till flera långivare, men det är du som har kontrollen och bestämmer.

  Hur kan jag låna pengar online?

  Det är inte svårt att låna pengar online!

  Anledningen till det har inte att göra med hur många som blir godkända eller inte, det handlar om att den teknologiska utvecklingen har gett oss många möjligheter att förenkla processen. Det är lättare för långivarna att genomföra sina kontroller, och låntagaren har lättare att verifiera sig med Bank-ID.

  Bank-ID har varit en populär och säker tjänst i många år, och den gör det möjligt för oss att identifiera och verifiera sig online. Eftersom vi nu kan signera avtal online med Bank-ID så behöver vi inte längre scanna, faxa eller möta upp personligt i banken för att kunna låna pengar.

  På Bankvertise är det inget krav att du har ett Bank-ID, men det är ett krav du har det om du ska acceptera ett lånerbjudande. Bankvertise förmedlar bara din låneansökan till flera olika långivare, och har därför inget inflytande över hur det kommer att gå.

  Låna pengar till livets små överraskningar

  Det händer för den bästa, att man plötsligt står med en räkning som man inte har räknat med i sin budget. Vi skulle aldrig rekommendera att du tar ett lån du inte är säker på att du kan betala tillbaka, men att låna till en oförutsedd utgift är inget ovanligt.

  Vårt ansökningsformulär har vi utformat så att det kan ge dig en idé på hur mycket av lånet du ska betala tillbaka varje månad, så du lättare får en överblick om du kan hantera kostnaden. Du kan också prova olika kombinationer av lånebelopp och återbetalningstid för att hitta den perfekta lösningen så att du kan betala din räkning utan förstöra din privatekonomi.

  Vilken storts räkningar kan man låna pengar till?

  Det är privat, och inte något som någon annan har att göra med vad du ska låna pengar till. Det finns många olika orsaker till att man kan behöva låna pengar, och vi har samlat de fem vanligaste räkningar som våra användare lånat pengar till:

  • Tandläkarräkning
  • Bilreparation
  • VVS-reparation i hemmet
  • Dyrare gas och el räkningar
  • Dyra sjukhusräkningar

  Det som vi har listat är utgifter som man inte visste skulle komma, och har behövt låna pengar till. Det är räkningar som ska betalas nu, och som du inte dela upp i mindre avbetalningar.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De vanligaste frågorna vi har fått

  Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi har fått in. Om du inte hittar svar på det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

  Du kan inte låna pengar av Bankvertise. Du kan ansöka om ett lån via Bankvertise, du bestämmer sedan själv vilken långivare du vill låna dina pengar hos.
  Hos Bankvertise kan du ansöka om ett lån mellan 5 000 SEK – 600 000 SEK.

  Du kan bara låna pengar om du har ett Bank-ID, det är inte möjligt att låna pengar hos några av Bankvertise samarbetspartners utan ett Bank-ID.

  Det är gratis, och icke-bindande att ansöka om ett lån via Bankvertise.
  Däremot är det inte gratis att ta ett lån, det kommer att läggas till räntor och avgifter som innebär att du kommer betala tillbaka ett högre belopp än vad du har lånat.

  Det kan vi enkelt svara på: JA!
  Du kan ansöka om ett lån utan säkerhet via Bankvertise.

  Vi kan inte svara på hur mycket pengar du kan låna, du kan ansöka om ett lån mellan 5 000 SEK – 600 000 SEK men det är upp till bankerna hur mycket de kan erbjuda dig.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en semester/resa.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en bil via Bankvertise.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en motorcykel via Bankvertise.

  Ja, du kan ansöka om ett lån till en båt via Bankvertise.

  Kostnaden för att låna pengar kan skilja sig åt, vilket beror på många olika faktorer. Du kan alltid se i ditt låneavtal hur mycket det kommer att kosta dig att ta ett lån.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  Vilka är kraven för att kunna låna pengar?

  I Sverige finns det några krav som ska enligt lag måste följas. Det innebär att man inte under några omständigheter kan låna pengar online om man inte uppfyller dessa krav. Det betyder dock inte att du kan låna pengar bara för att du uppfyller dem.

  Du SKA uppfylla följande krav:

  • Ha en fast folkbokföringsadress i Sverige
  • Vara minst 18 år gammal
  • Ha ett Bank-ID

  Det är en fördel om du inte:

  • Är registrerad hos Kronofogden
  • Har en årsinkomst under 60 000 SEK
  • Är över 70 år gammal

  Bara för att du uppfyller ovanstående punkter så betyder inte det att du automatiskt blir godkänd för ett lån – men det ökar chansen för att din ansökan inte blir nekad.

  Låna pengar trots skulder hos Kronofogden

  Det är nästan omöjligt att låna pengar om man är registrerad hos Kronofogden. Har du inte betalat dina räkningar eller tidigare lån så kan du registrerad som ”dålig betalare”, det betyder att du inte har betalat in det belopp som du har varit skyldig. Det kan finnas många anledningar till att man inte har haft möjlighet att betala, men det är inget som står med som förklaring.

  Där finns nästan inga långivare som inte kollar upp om en potentiell låntagare är registrerad hos Kronofogden, och är man då registrerad hos dem så kommer du automatiskt att bli nekad ditt lån.

  Det finns en liten chans att ta ett lån även om du är registrerad hos Kronofogden, men då behöver du ha en medsökande. Att ha en medsökande betyder att om du inte betalar ditt lån, så blir den personen som står med på din ansökan skyldig att betala det. Det är viktigt för oss att understryka att om du inte kan betala tillbaka ditt lån så ska du inte ta ett lån! Det blir en ond spiral, och du riskerar att förstöra din medsökandes ekonomi.

   

  Låna pengar trots en låg inkomst

  Är din årsinkomst under 60 000 SEK (5 000 SEK i månaden) före skatt, så är dina möjligheter att få ett lån begränsade. Du kanske har möjlighet att hitta ett tillfälligt jobb, så att din ekonomi blir boostad och gör en skillnad för din årsinkomst. Då kanske du inte behöver låna pengar, och då har du löst din ekonomiska knipa på egen hand.

   

  Överväg ditt beslut ett par dagar

  Vi rekommenderar aldrig att du tar ett lån utan att noga ha tänkt igenom det först. Vi rekommenderar att du gör din ansökan, ser över möjligheterna om du får några erbjudanden och sedan funderar på det.

  På så sätt behöver du inte tänka på om du blir godkänd, utan kan fokusera på om du faktiskt behöver låna pengar. Du kanske kan spara ihop summan på egen hand? Eller så har du kanske inte behov för just den summan pengar? Detta är saker som är bra att tänka igenom innan du väljer att skriva under på ditt lån.

   

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Låna pengar med Bankvertise

  Bankvertise erbjuder en enkel, snabb och säker lösning för att låna pengar. Vi hjälper dig att jämföra olika långivare och hitta det lån som passar dina behov bäst. Oavsett om du behöver pengarna för att finansiera en bil, renovering eller resa, så hjälper vi dig att hitta det lån med de bästa villkoren och den lägsta räntan. Vår tjänst är helt kostnadsfri och vi har ingen dold agenda - vi vill bara hjälpa dig att få tillgång till pengar på ett säkert och bekvämt sätt.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.