Privatlån upp till 600 000kr

Privatlån upp till 600 000kr

Ett privatlån är perfekt för dig som vill långa pengar till precis vad du vill. En ansökan hos Bankvertise kommer att hjälpa dig att ansöka hos flera långivare.

Låt långivarna kämpa om din privatlåneansökan i stället för tvärtom.

Det är självklart helt gratis och bindningsfritt att ansöka genom Bankvertise.

 

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du er her: Bankvertise » Privatlån

Innehållsförteckning
  Add a header to begin generating the table of contents

  Privatlån

  Vill du ha ett privatlån? Kanske funderar du redan på fördelarna och nackdelarna med det. Vi vill gärna bidra med vår syn på varför Bankvertise kan hjälpa till i den här situationen.

  Privatlån är en fortfarande en term som är kopplat till många föråldrade associationer. Man tänker oftast att man ska gå till banken med en massa olika dokument. Där ska man sen gå igenom något som liknar ett tredje gradens polisförhör. Detta kan kännas ångestframkallande för många och därmed är man kanske lite rädd för privatlån.

  Världen har dock förändrats sedan idén om privatlån uppstod. Det har blivit mycket mer digitaliserat. Det är inte längre traditionella banker som erbjuder lån. I dagens Sverige har det uppstått större konkurrens på marknaden. Processerna är mer flexibla, så man kan i princip ansöka när man är ute på språng. Man behöver inte heller ansöka hos den bank man är kund. Den ökade konkurrensen har fört med sig många fördelar. När det finns flera långivare att välja bland så finns et även olika parametrar som kreditvärderingen baseras på. Det betyder samtidigt att det är fler människor som kan bli godkända för ett privatlån. En av nackdelarna med att det finns fler långivare är dock att det går långsamt att skicka ut en ansökan till var och en av dem för sig.

  Det är här Bankvertise kommer in i bilden. Vi hjälper dig med att göra en ansökan och skicka den till flera långivare samtidigt. Är du förvirrad? Vi ska förklara.

  Vad är principen bakom Bankvertise?

  Bankvertise är skapat för att göra vardagen lättare för svenskar som vill få ett privatlån. Hela idén är att man lätt och snabbt kan jämföra privatlån. Samtidig menar vi att det ska vara personen som ansöker som själv väljer det billigaste lånet. Det valet ska inte göras åt dig.

  Därför verkar Bankvertise endast som en service som hjälper till att få ut din ansökan till flera långivare. Bankvertise är varken en bank eller en långiver och vi rekommenderar inte heller vilket lån du ska välja. När din privatlåneansökan skickas ut kommer bankerna och långivarna utvärdera om de vill ge dig ett erbjudande, sedan får du besked. Om du får flera lånerbjudanden kan du själv ta ställning till vilket privatlån du vill acceptera, eller om du vill acceptera något alls.

  Bankvertise är helt gratis och obundet att använda. Man binder sig först till ett privatlån när man skriver under lånekontraktet med långivaren.

  Privatlån genom en enkel process

  När du gör din privatlåneansökan genom Bankvertise skickas den ut till de olika långivarna. Långivarna kommer därefter ge dig sina bästa erbjudanden, om de vill ge dig något. Resten är upp till dig, för det är du som väljer det erbjudande som du tycker passar bäst.

  Vi hjälper dig med at nå ut till flera långivare, men du har kontrollen och du bestämmer.

  Vad är ett privatlån?

  Ett privatlån är ett lån som man tar som privatperson. Avtalet utformas mellan långivare och låntagare. Lånekontrakten utformas av lånets totala summa samt ett avbetalningsavtal. I detta lånekontrakt kan man också hitta en komplett lista över avgifter, räntor och annat som är kopplat till lånet.

  Ett privatlån är inte bundet till något specifikt som du ska använda pengarna till. Ett privatlån är bara ett privatlån. Vad du vill lägga pengarna på är din ensak. Genom Bankvertise kan du ansöka om ett privatlån från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor. Det lämnas ingen säkerhet vid ett sådant här lån.

  Du väljer själv det billigaste privatlånet

  Det är mycket viktigt för oss att det inte är vi som bestämmer vilket lån du ska tacka ja till. Därför kommer du bara bli presenterad för de olika möjligheterna som finns. Dessa möjligheter är baserade på att det finns flera långivare som vill låna ut pengar till dig. Vi har inget med godkännandeprocessen att göra. Vi kan därför inte säga varför du eventuellt inte skulle bli godkänd.

  När din ansökan har skickats in kommer den att utvärderas av flera olika långivare. Om du får ett eller flera erbjudanden kommer du att få besked om det. Du kommer till en sida där du kan se alla de olika erbjudandena du fått och här väljer du själv det billigaste privatlånet.

  Hur vet jag vilket lån som är billigast?

  När man tittar på det billigaste så finns det inte bara en specifik faktor som man kan gå på för att välja rätt. Det finns självklart parametrar som kan ge dig en bra indikation. T.ex. är ÅOP ett bra riktmärke, då det säger något om den samlade årliga omkostnaden. Det är bra att titta på detta i förhållande till den variabla räntan, då det utesluter många olika avgifter.

  Vi rekommenderar att man utgår från sin egen situation. Förhåll dig till avbetalningsplanen och den sammanlagda summan som ska betalas tillbaka och fatta sedan beslut utifrån det. Du är den person som bäst kan avgöra vad du tycker är billigt

  Så här förbereder du dig innan du ansöker

  Om du har bestämt dig för att ett privatlån passar dig så finns det faktiskt några saker du kan göra för att förbereda dig så bra som möjligt. De här sakerna är inte en garanti förr att du ska bli godkänd, men det kan hjälpa dig med att göra ansökningsprocessen smidigare och mer exakt.

  Under ansökningen kommer du att få svara på olika frågor. Vi beskriver de kort nedan:

  Redan existerande skulder

  Om du har existerande skulder kan du med fördel gå in på dina sidor på Skatteverket och ta fram de dokumenten. Hitta vilken restskuld du har för varje enskild punkt. Den kan handla om billån, konsumtionslån, huslån, enskilda lån eller något helt annat. Det är bra om du gör en lista över skulderna och skriver ned restskulden. Anledningen till detta är att det kommer ingå i en samlad kreditvärdering. Långivaren jämför allt detta och annan information i din ansökan för att göra en helhetsvärdering.

  Skulle man glömma att räkna med något så kommer det inte att påverka helhetsbilden särskilt mycket. Du ger nämligen långivaren tillstånd att hämta data från Skatteverket. På så sätt kommer allting med, även om du själv skulle ha glömt något.

  Budget

  Ett annat bra tips är att lägga upp en budget. Du ska ange din inkomst före skatt, efter skatt och din disponibla inkomst. Du kommer också få frågor om dina utgifter. Det kan handla om bostadskostnader, utgifter till a-kassan eller liknande. Därför är det bra om du gör en budget i förväg. Detta kommer också ge dig en bra översikt av vad du har kvar att använda efter att alla räkningar har betalats.

  Så här gör du en budget. Du kan gärna använda excel, men det går lika bra på papper:

  • Skriv ned dina inkomster. Det kan vara följande:
   • Lön, inkomst från överföringar, studielån, pension eller liknande.
   • Barnbidrag
   • Annat
  • Skriv ned dina utgifter. Det kan vara följande:
   • Bostadskostnader (Hyra, inteckningar, markskuld, markskatt etc.)
   • Värmeavgifter
   • Vattenavgifter
   • Elavgifter
   • Abonnemang
   • Skulder
   • Försäkringar
   • Annat
  • Därefter beräknar det tillgängliga beloppet genom att räkna ihop inkomsten och dra av utgifterna från den summan.
  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De mest ställda frågorna

  Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi har fått in. Om du hittar svaret på det du letar efter kan du välkommen att kontakta.

  Ett privatlån är ett lån som man tar som privatperson. Hos Bankvertise kan du ansöka om ett privatlån från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor. 

  Det är gratis att ansöka om ett privatlån genom Bankvertise.
  Om du får pengar utbetalda genom ett privatlån kommer Bankvertise att få provision.

  Svarstiden är olika från långivare till långivare. Normalt sett brukar man få svar inom 24 timmar. Dock beror det på din privatlåneansökan, det kan ta längre tid.

  Du väljer själv mellan de privatlån du erbjuds. Bankvertise har inget inflytande över vilket erbjudande du ska välja.

  På Bankvertise kan du ansöka om privatlån på 5 000 kronor upp till 600 000 kronor.

  Du kan välja en avbetalningstid som sträcker sig mellan 1-20 år.

  Räntan på ett privatlån beror på vilken långivare som erbjuder lånet. Du kan läsa mer om räntan vid ett eventuellt lånerbjudande.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  Vilka krav ställs för att bli godkänd för ett privatlån?

  När man ska ansöka om ett privatlån eller ett lån i allmänhet, finns det några krav som man ska uppfylla för att överhuvudtaget övervägas. Det betyder att man inte nödvändigtvis blir godkänd, även om man uppfyller de här kraven. Det betyder däremot att du kan vara säker på att din låneansökan kommer nekas om du inte uppfyller dem.

  För att övervägas måste du:

  • Ha en fast folkbokföringsadress i Sverige
  • Vara minst 18 år gammal
  • Ha ett Bank-ID
  • Inte vara registrerad hos Kronofogden
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kr

  För att öka dina chanser kan du med fördel:

  • Hitta en medsökande
  • Betala av eventuella små lån

  Överväg det ett par dagar

  Att ta ett privatlån är inte en spontan handling, tänk igenom det.  Var säker på att din ekonomi tål det. Långivaren kan kreditvärdera dig hur mycket som helst, men de känner inte till din ekonomi som du gör. Därför är det viktigt att man själv vet att man kan betala tillbaka det. Om man inte kan betala tillbaka på sitt privatlån kan man riskera att hamna hos Kronofogden. Det kommer påverka din ekonomi starkt i framtiden.

  Du kan enkelt göra din ansökan genom Bankvertise om du är nyfiken på om du kan bli godkänd. Dina lånerbjudanden gäller mellan 14-30 dagar, så det finns mycket tid till att överväga det. Samtidigt har du möjlighet att se hur dina månatliga kostnader skulle bli. Tänk igenom om du verkligen behöver lånet så mycket, eller om det finns något annat du kan göra att minska det. Det ska inte låta som att det är en dålig idé att låna pengar, det gör i stort sett alla svenskar, men överväg om dt kan vänta eller ej. Då kan du ta ett privatlån efteråt.

  Avbetalningstiden kan vara lång

  En av fördelarna med ett privatlån är att det har en lång avbetalningstid. Det betyder att man får extra lång tid på sig att betala tillbaka. På så sätt kommer även avbetalningarna bli lägre. Det betyder att det inte kräver lika mycket av din ekonomi varje månad. Du kan välja en avbetalningstid mellan 1 år ända till 15 år.

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  Sök efter privatlån med Bankvertise

  Om du ska ta ett lån är det viktigt att hitta den lägsta möjliga räntan. Bankvertise erbjuder en enkel, gratis och säker lösning för att samla och jämföra privatlån från flera olika banker och långivare. Oavsett vad du behöver pengarna till, hjälper vi dig att hitta det lån med de bästa villkoren och den lägsta räntan.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  På Bankvertise kan vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån, på 600 000 SEK och både ränta och avgifter ligger på en rimlig nivå.

  Låna 500 000 kr

  Vi hjälpa dig att hitta ett säkert och billigt lån på 500 000 SEK, där både ränta och avgifter ligger på en vettig nivå.

  Låna 400 000 kr

  Du kan redan nu börja att hämta in erbjudande, och se hur billigt du kan låna 400 000 SEK.

  Låna 300 000 kr

  Innan du lånar 300 000 SEK så är där en del praktiska saker du måste ha under kontroll.

  Låna 200 000 kr

  Låna 200 000 SEK idag om du behöver pengar för att finansiera ett stort och påkostat bröllop, ny bil, en resa eller renovering.

  Låna 100 000 kr

  Många av de största och populära långivare och banker erbjuder lån på 100 000 SEK.

  Låna 75 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 75 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 50 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 50 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.

  Låna 25 000 kr

  Är du på jakt efter att låna 25 000 SEK billigt och med låg ränta? Då har du hamnat rätt!

  Låna 10 000 kr

  Det är faktiskt lättare än vad många tror att kunna låna 10 000 SEK till en låg ränta, med snabb utbetalning.