Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Låna Pengar Utan Inkomst

Innehåll på sidan
  Add a header to begin generating the table of contents

  Låna Pengar Utan Inkomst: Din Guide till Lån Utan Inkomstkrav

  Behöver du låna pengar, men har ingen inkomst?

  Vi på Bankvertise har gjort det enkelt för dig att hitta och jämföra olika långivare för dig som inte har en inkomst.

  Fördelarna med att använda sig av Bankvertise:

  Du kan låna upp till 600 000 kr utan inkomst genom att fylla i dina uppgifter i vårt formulär, och inom bara ett par minuter har du fått svar på din ansökan.

  Vad innebär det att låna pengar utan inkomst?

  När du har en fast inkomst så ger det långivaren en viss trygghet att du kommer att kunna betala tillbaka ditt lån, men när du har en låg eller ostabil inkomst så är det en högre risk förbundet med att låna ut pengar och därför kan det innebära att du blir beviljad ett lån med höga räntor.

  Det är olika från långivare till långivare om vad de definierar som en fast inkomst men det kan exempelvis vara:

  • CSN
  • A-kassa
  • Pension
  • Inkomst av kapital
  • Tim-, projekt- eller vikarieanställning
  • Egenföretagare
  • Ersättning från Försäkringskassan

  Kan studenter låna snabbt utan inkomst?

  Om du är student och behöver låna pengar snabbt utan inkomst är det enda som krävs är att du är minst 18 år gammal och har någon form av studiestöd från CSN.

  Du ska komma ihåg att studiemedel från CSN inte räknas som en inkomst/lön och därför blir villkoren likadana som att låna utan inkomst. Det finns ett flertal långivare som erbjuder studentlån med särskilda villkor, som lägre ränta så innan du väljer ett snabbt lån utan inkomst är det en bra idé att titta över andra alternativ.

  Tänk på detta innan du lånar utan inkomst

  Vi har nu kommit så långt att vi har kunnat berätta att du kan låna pengar utan inkomst, men att det kan vara lite svårare att bli godkänd. Det viktigaste du ska tänka på innan du ansöker, är att du har råd med ett lån – är du 100 procent säker på att du kommer att kunna betala lånet enligt avtalet?

  Det är viktigt att du har en plan B om du inte har ett fast jobb, för om du inte betalar av på ditt lån kan du få betalningsanmärkningar och i värsta fall hamna hos Kronofogden. Har du sparpengar eller andra möjligheter för att kunna täcka lånets kostnader, om din intäkt skulle bli lägre än vad du förväntat dig?

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De vanligaste frågorna vi har fått

  Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi har fått in. Om du inte hittar svar på det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

  Ja, det kan du göra. Har du en medsökande med, så ökar du dina chanser att bli godkänd för ett lån utan inkomst. Är du ute efter ett billigt snabblån ser det lite annorlunda ut, då är det din kreditvärdighet som avgör om du blir godkänd eller ej för ett lån utan inkomst.

  Först och främst krävs det en god kreditvärdighet, det är inte omöjligt att låna pengar utan en inkomst (vi kan inte garantera du blir godkänd). Har du en god kreditvärdighet, så ökar dina chanser att bli godkänd.

  Du ska vara minst 18 år gammal, och folkbokförd i Sverige för att kunna ansöka om ett lån utan inkomst.

  Ja du kan låna pengar snabbt utan inkomst, så länge som du uppfyller långivarens krav. Exakta krav och hur snabbt det går skiljer sig mellan olika långivare, men i många tillfällen kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag som du ansöker.

  Nej, enligt svensk konsumentkreditlag är det inte tillåtet. Det innebär att det måste göras en kreditprövning på den som ansöker om ett lån – oavsett vilken typ av lån man väljer, eller belopp man önskar att låna.

  Ja det kan du, så länge du har någon typ av inkomst och mindre än 10 betalningsanmärkningar går det bra att låna pengar utan jobb.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.