Räkneexempel: Annuitetslån 12 år, belopp 350 000:-, rörlig ränta 6.51%, uppläggningskostnad 350:-, aviavgift 29:-, ger en effektiv ränta på 6.90 %. Totalt belopp att återbetala 509 759:-. Månadskostnad 3 538:- fördelat på 144 avbetalningar. Räntekostnad + avgifter 159 759:-. Individuell ränta varierar. Uppdaterat 2021-03-11. Återbet. tid 1-20 år.

I samarbete med

 

Du är här: Bankvertise » Lån med svag kreditvärdighet

Innehåll på sidan
  Add a header to begin generating the table of contents

  Låna med svag kreditvärdighet – Hitta bästa lösningen för dig

  Har du funderat över vad en svag kreditvärdighet egentligen innebär? Det är helt enkelt en indikation på att du kanske haft lite knepigt att hålla tidsbegränsade betalningar eller att du har en del skulder att jonglera med. Men oroa dig inte, för det betyder inte att du är fast. I denna guide kommer vi att dyka in i olika alternativ när det gäller lån för oss som inte har den starkaste kreditvärdigheten. Dessutom kommer jag att dela några smarta knep som kan hjälpa dig att förbättra din situation.

  Alternativ när det gäller lån för dig med svag kreditvärdighet

  Det finns faktiskt flera valmöjligheter när det kommer till lån för oss som inte har den mest imponerande kreditvärdigheten. Kolla in några vanliga alternativ nedan:

  1. Lån utan säkerhet

  Tänk dig att du kan få ett lån utan att behöva ställa något i säkerhet – inget hus, ingen bil. Sådana lån bygger huvudsakligen på din inkomst och hur du hanterar betalningar. Ganska fördelaktigt, eller hur, speciellt om kreditvärdigheten inte är din starka sida?

  2. Teamwork: Låna med en medlåntagare eller borgenär

  Här är en idé: Vad sägs om att ansöka om ett lån tillsammans med någon annan? Det kan vara en vän, en släkting eller någon annan som ställer upp. En medlåntagare eller borgenär kan faktiskt stärka din ansökan rejält med sin bättre kreditvärdighet.

  3. Panta för att låna

  Tänk dig att du kan använda något av värde, som en bostad eller en bil, som en sorts försäkring för ditt lån. Genom att göra detta kan du få långivaren att nicka lite mer positivt åt ditt håll och öka chansen att du får ett "godkänt."

  4. Små, men effektiva: Mikrolån och snabblån

  De kanske inte är jättestora, men mikrolån och snabblån kan vara ditt hemliga vapen när du behöver cash snabbt. De funkar även om din kreditvärdighet inte är den bästa. Tänk bara på att räntan och avgifterna kan vara lite på den högre sidan.

  Bli en kreditvärdighets-mästare

  Vill du göra din kreditvärdighet till en superhjälte? Här är några smarta knep:

  1. Ge skulderna en match: Betala i tid

  En av de bästa vägarna till en starkare kreditvärdighet är faktiskt att betala dina räkningar och avbetalningar i tid. Håll stenkoll på betalningsschemat och se till att du inte hamnar på efterkälken.

  2. Skala ner skuldberget

  Varför inte ta tag i dina skulder? Genom att betala av tidigare lån och kreditkortsskulder visar du långivarna att du kan hantera ditt ekonomiska liv på ett ansvarsfullt sätt.

  3. Nästa nivå: Undvik nya kreditförfrågningar

  Att ansöka om massor av nya lån eller kreditkort på kort tid kan sätta en dämpare på din kreditvärdighet. Ta det lite lugnt med nya ansökningar så kommer din kredit att tacka dig.

  Koll är viktig: Håll öga på din kreditrapport

  Se till att du kikar på din kreditrapport regelbundet för att hålla koll på vad som står där. Om du råkar hitta något som inte stämmer eller misstänker någon form av fusk, tveka inte att kontakta kreditupplysningsföretaget för att fixa till det.

  HÄR KAN DU HITTA SVAR PÅ
  De vanligaste frågorna vi har fått

  Vi har samlat några av de vanligaste frågorna vi har fått in. Om du inte hittar svar på det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

  Ja, det är möjligt att få ett lån trots en svag kreditvärdighet. Det finns alternativa lånemetoder och långivare som specialiserar sig på att hjälpa personer med utmanande kreditvärdighet.

  Kraven kan variera beroende på långivaren, men vanligtvis behöver du ha en stabil inkomst och kunna visa att du kan betala tillbaka lånet.

  Ja, en svag kreditvärdighet kan påverka lånevillkoren, inklusive räntesatser och lånebelopp. Du kan förvänta dig att få mindre förmånliga villkor jämfört med låntagare som har en stark kreditvärdighet.

  Ja, genom att ansöka om och hantera ett lån på ett ansvarsfullt sätt kan du gradvis förbättra din kreditvärdighet över tid.

  Genom att använda ett lån med svag kreditvärdighet på ett ansvarsfullt sätt kan du visa långivare att du har förmågan att hantera din ekonomi och betala tillbaka skulder i tid.  

  Svarstiden kan variera beroende på långivaren, men de är vanligtvis inom några arbetsdagar.

  VI HAR GJORT DET ENKELT
  Så här fungerar Bankvertise

  Man kan dela upp Bankvertise i tre enkla steg.

  Bankvertise - trin 1 ansøg
  Ansök

  Gör din ansökan genom vårt ansökningsformulär

  Bankvertise - trin 2 accepter lånetilbud
  Accepter låneerbjudande

  Acceptera och skriv på för det låneerbjudandet som du vill ta

  Bankvertise - trin 3 accepter lånetilbud
  Utbetalning

  Pengarna betalas ut till ditt konto

  BEHÖVER DU MER HJÄLP?
  Kanske är detta intressant
  Bankvertise samlelån
  Samla lån

  Med ett samla lån kan du potentiellt spara riktigt mycket pengar varje månad.

  bankvertise kategori privatlån
  Privatlån

  Ett privatlån kan ge dig friheten att göra det som du vill utan frågor.

  Lån penge uden sikkerhed
  Låna pengar

  Låna pengar online via Bankvertise. Jämför hos över 39 banker och långivare.

  Lånemöjligheter
  Lånemöjligheter

  Om du behöver ta ett lån så rekommenderar vi dig starkt att du undersöka dina möjligheter noggrant.

  ANSÖK OM LÅN OAVSETT VILKET BELOPP DU BEHÖVER
  Bankvertise

  Låna 600 000 kr

  Behöver du låna 600 000 kr? På Bankvertise hittar du snabba lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 500 000 kr

  Behöver du låna 500 000 kr? Bankvertise.se erbjuder lån med låga räntor skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 400 000 kr

  Behöver du låna 400 000 kr? På Bankvertise får du lån med låga räntor, skräddarsydda för dig. Ansök online och få pengarna direkt.

  Låna 300 000 kr

  Behöver du låna 300 000 kr? På Bankvertise.se jämför du lån, får tips och info för bästa beslutet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 200 000 kr

  Behöver du låna 200 000 kr? På Bankvertise.se jämför du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 100 000 kr

  På jakt efter att låna 100 000 kr? Jämför lån på Bankvertise.se, utforska guider och hitta bästa räntor och villkor för ditt lånebehov.

  Låna 75 000 kr

  Behöver du låna 75 000 kr med låg ränta? Hos Bankvertise jämför du räntor och villkor för det bästa lånet. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 50 000 kr

  Letar du efter ett lån på 50 000 kr? På Bankvertise.se hittar du förmånliga lån med flexibla villkor. Ansök online och få direktbesked.

  Låna 25 000 kr

  Behöver du låna 25 000 kr? Hos Bankvertise.se får du snabba, förmånliga lån med bra räntor. Ansök och få pengarna direkt.

  Låna 10 000 kr

  Behöver du låna 10 000 kr? Bankvertise erbjuder snabba lån anpassade för dig. Utforska, ansök online och få pengarna direkt på kontot.